Επειδή διάφοροι «προβοκάτορες» επιχείρησαν μέσα από γραπτά κείμενα να δημιουργήσουν στην αγορά την ψευδεπίγραφη αίσθηση ότι ο Όμιλος ΓΕΚ Τέρνα του Γιώργου Περιστέρη δεν έχει διαδοχή όσον αφορά το μάνατζμεντ, οφείλουμε να κάνουμε μια αποκατάσταση για να μην προκαλούνται εσφαλμένες εντυπώσεις!

Κατ’ αρχήν ο Όμιλος ΓΕΚ Τέρνα έχει πράγματι στο δυναμικό του εδώ και χρόνια πολύ αξιόλογα στελέχη, γεγονός που αντανακλάται στην μεγέθυνση του. Και είναι δομημένος σε όλους τους τομείς!

Αποκεί και πέρα ωστόσο, όσο κακοπροαίρετος κι αν είναι κανείς, δεν μπορεί να μην αναγνωρίσει ότι ο Γ. Περιστέρης έχει πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια μεταγραφές αλά Ρεάλ στον κατασκευαστικό – και όχι μόνο – όμιλο!

Σε απλά λόγια έχει μαζέψει έναν γαλαξία αστέρων από προσωπικότητες του επιχειρηματικού, τραπεζικού, πολιτιστικού και επικοινωνιακού τομέα, δημιουργώντας στην κυριολεξία μια νέα «Dream team», μετά από εκείνη του μπάσκετ των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς αγώνες του 1992!

Στον όμιλο ΓΕΚ Τέρνα ήρθαν με μεταγραφή δύο top μάνατζερ της πιάτσας, ο Πέτρος Σουρέτης από την Ιντρακάτ και τον όμιλο Κόκκαλη, όπου ήταν Διευθύνων Σύμβουλος και μέτοχος, αλλά και ο Χρ. Παναγιωτόπουλος από τον όμιλο Ελλάκτωρ, που καθοδήγησε επί χρόνια Ακτωρα και Reds ως μάνατζερ και ως μέτοχος!

Επιπροσθέτως στον όμιλο ΓΕΚ Τέρνα έχουν ήδη ενταχθεί στο δυναμικό του ως μέλη του ΔΣ ο γνωστός Τόλης των τραπεζών (και των μεγάλων οικογενειών) και η φίλη μου η Σοφία Στάικου, που αδιαμφισβήτητα θεωρείται και είναι η πρώτη στον τομέα του πολιτισμού!

Ισχυρή θέση στον όμιλο διαθέτει και η Τατιάνα Καραπαναγιώτη των media και της επικοινωνίας, καλύπτοντας με τον τρόπο αυτό την παρουσία του ομίλου προς τα έξω, ενώ σε επίπεδο οικονομικής διεύθυνσης τον όμιλο τρέχει η περίφημη Πόπη Λαζαρίδου, που ως γνωστόν έχει γράψει τη δική της ιστορία με χρυσά γράμματα στην Τράπεζα Πειραιώς, αφήνοντας το διαχρονικό στίγμα της!

Υπό αυτό το πρίσμα, μέσα από αδιάσειστα στοιχεία και επιχειρήματα που δεν δύνανται να αμφισβητηθούν, είναι προφανές πως η αλήθεια όσον αφορά την διαδοχή στον όμιλο ΓΕΚ Τέρνα αποκαθίσταται, κλείνοντας το στόμα στον κάθε κακοπροαίρετο που εκ του πονηρού θέλει να δημιουργήσει την εντύπωση ότι ο όμιλος ΓΕΚ Τέρνα αρχίζει και τελειώνει μόνο στον Γ. Περιστέρη! Όχι!

Ο Διευθύνων και βασικός μέτοχος του ομίλου, σοφά ποιών, φρόντισε με τις επιλογές του να διασφαλίσει την ομαλή συνέχεια, και τούτο η αγορά ήδη του το αναγνωρίζει!

Διαβάστε ακόμη: