Συγκλονιστικά στοιχεία για τις ημέρες και τα έργα του 53χρονου παιδόφιλου βιαστή του Κολωνού, Ηλία Μίχου, προκύπτουν από την έρευνα των αρχών. Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, ο διεστραμένος επιχειρηματίας, είχε φτιάξει ειδικό προφίλ για τη 12χρονη στην εφαρμογή blindchat.gr, και το τελευταίο διάστημα για να πείθει τους πελάτες και να τσεπώνει περισσότερα χρήματα, έβαζε την μικρή να συνομιλεί με αυτούς.

Σύμφωνα με τις πρωτες αναλύσεις τα επιβεβαιωμένα ραντεβού τα οποία έκλεισε το κοριτσάκι είναι περισσότερα από 100, τους τελευταίους 4 μήνες. Με απλά μαθηματικά, στη μικρή ασελγούσαν τουλάχιστον ένας άνδρας καθημερινά. Το απιστευτο ομως είναι οτι και πρόσωπο κοντά στη μικρή γνώριζε τι συνέβαινε και συναινούσε. Ο 43χρονος δε, που συνελήφθη ήταν ένας από τους βιαστές της και καταχωρημένος στο κινητό της ως «πελάτης».

Τι είναι το blindchat.gr

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία έχει προκύψει ότι ο 53χρονος είχε φτιάξει προφίλ της ανήλικης σε ένα τσατ γνωριμιών, το blind chat, στο οποιο δημιουργείς προφίλ και από εκεί και έπειτα ο διαχειριστής του προφίλ δέχεται σχετικά αιτήματα.

Η κοινή γνώμη θέλει όσοι χρησιμοποιούν τα dating apps να είναι κυρίως single άντρες οι οποίοι αναζητούν μέσα από αυτές τις εφαρμογές κυρίως το περιστασιακό σεξ. Ωστόσο, η έρευνα του Blindchat, έδειξε πως οι χρήστες είναι τόσο οι άνδρες, όσο και οι γυναίκες.

Δημιουργήθηκε από την ομάδα της Sidebar [http://sidebar.gr], με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο που γινόταν το online dating μέχρι σήμερα και να δώσει την ευκαιρία στο ελληνικό κοινό να κάνει chat χωρίς ταμπού.
Τι προσφέρει;
● Ανωνυμία. Για τη χρήση του δεν απαιτείται η δημιουργία λογαριασμού.
● Ασφάλεια. Οι κακόβουλοι χρήστες απομακρύνονται αμέσως!
● Ευκολία στη χρήση. Μόλις με λίγα click μπορείς να ξεκινήσεις να συνομιλείς με περισσότερους από 60.000 άντρες και γυναίκες.
Πώς λειτουργεί;
Μπαίνεις στο BlindChat.gr, επιλέγεις το φύλο σου, αν επιθυμείς να μιλήσεις με άντρες ή γυναίκες και στη συνέχεια πατάς «ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ». Επιπλέον, προαιρετικά μπορείς να επιλέξεις και την τοποθεσία ή ηλικία του συνομιλητή σου. Μετά, αφήνεις το BlindChat να κάνει τα υπόλοιπα καθώς θα σε συνδέσει με άτομα που επιθυμούν να μιλήσουν μαζί σου και ταιριάζουν στις προτιμήσεις σου. Κι αν θέλεις να μιλήσεις με κάποιον άλλο, απλώς πατάς «ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ» και το BlindChat θα “τρέξει” να σου βρει νέο άτομο για chat.

Διαβάστε ακόμη: