Η Λίβερπουλ προετοιμάζεται για τον αυριανό αγώνα στην Premier League κόντρα στην Τότεναμ, δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ, ενώ επαίνεσε τον νέο προπονητή της ομάδας του βόρειου Λονδίνου, Άγγελο Ποστέκογλου.

Οι Σπερς που βρίσκονται στην τέταρτη θέση, το καλύτερο ξεκίνημά τους σε μια σεζόν πρωταθλήματος εδώ και 57 χρόνια, ενώ η Λίβερπουλ στη δεύτερη και κυνηγάει μια έκτη διαδοχική νίκη πρωταθλήματος και την όγδοη σε όλες τις διοργανώσεις.

«Είναι ένα πραγματικά δύσκολο τεστ. Δεν μπορώ να θυμηθώ ένα εύκολο παιχνίδι. Παίξαμε με τη Νιούκαστλ, ήταν δύσκολο. Την Τσέλσι επίσης. Τα εκτός έδρας παιχνίδια ήταν όλα δύσκολα και τα εντός έδρας όχι εύκολα», δήλωσε ο Κλοπ στους δημοσιογράφους,  ενόψει του αγώνα.

«Η Τότεναμ τα πάει πολύ καλά. Ο Άγγελος φαίνεται να είναι κορυφαίος, ανυπομονώ να τον γνωρίσω. Αν έβλεπες τη Σέλτικ να παίζει, θα ξέρεις πόσο καλός προπονητής είναι. Προσφέρει καλό ποδόσφαιρο σε μια χρονιά που έφυγε ο Χάρι Κέιν. Τα πάει εξαιρετικά καλά, είναι συναρπαστικό να τη βλέπεις. Θα είναι μια δοκιμή και για τους δυο μας».

Πιθανότατα θα επιστέψει ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, μετά από τραυματισμό του οπίσθιου μηριαίου, αλλά ο Τιάγκο Αλκαντάρα συνεχίζει να είναι εκτός:

«Ο Τρεντ προπονήθηκε χθες και θα προπονηθεί σήμερα. Πρέπει να πάρουμε μια απόφαση. Φαίνεται ότι μπορεί να παίξει», είπε ο Κλοπ.

Ο προπονητής επαίνεσε επίσης το νέο 22χρονο απόκτημα της μεσαίας γραμμής Ντομινίκ Σζομποσλάι, ο οποίος έφτασε από την Λειψία τον Ιούλιο:

«Το αγόρι είναι εντυπωσιακό, πολύ έξυπνο. Είναι επίσης κοντά σε όλους», είπε.

«Έχει χάρισμα, ήταν τόσο χαρούμενος που ήρθε εδώ, κάτι που είναι ωραίο να το βλέπεις. Ποτέ δεν έπαιξε τη θέση που παίζει τώρα, αλλά μαθαίνουμε μαζί. Είναι χαρά να δουλεύεις μαζί του.»

Η… γυναίκα για την οποία ο Μουντιαλικός Ζίφκοβιτς δεν ήθελε να εγκαταλείψει την Θεσσαλονίκη,παρά τις καλοκαιρινές προτάσεις που είχε – Ο Αντρίγια γίνεται… δεύτερος Βιεϊρίνια – Δεύτερη ανανέωση με το υψηλότερο, πλέον, συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ – Η απευθείας επικοινωνία , χωρίς μεσολάβηση τρίτων, του Ιβάν με τον φίλο του & πατέρα του Σέρβου εξτρέμ/ Πως ο δικέφαλος στο μεταγραφικό ισοζύγιο αγορές-πωλήσεις βγήκε κερδισμένος και κατά 6,2 εκατομμύρια και χωρίς να αποχωρήσουν οι 4 “καψούρες” του αφεντικού/ Ο ρόλος που έπαιξε ο… Μόντσι για να δώσει ο Κλοπ νέο συμβόλαιο 3,3 εκατ. ετησίως στον αναπληρωματικό του Ρόμπερσον, Τσιμίκα- Αντι για Αστον Βίλλα ή Σοσιεδάδ κάτοικος Λίβερπουλ ως το 2027, με το δεύτερο καλύτερο ιστορικά… ρεκόρ / Πως διαμορφώθηκε μετά το καλοκαίρι το top-5 των Ελλήνων παικτών με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία

Διαβάστε ακόμη: