Σύντομα πρόκειται να ανακοινωθεί η απόφαση της Περιφέρειας Αττικής να μην ανοίξουν σήμερα τα απογευματινά και τα εσπερινά σχολεία του νομού.

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, μίλησε στον ΣΚΑΪ και προανήγγγειλε πως, λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει από το πρωί την Αττική, θα κλείσουν τα εσπερινά σχολεία και τα απογευματινά σχολεία στο νομό.

Αναμένεται σχετική ανακοίνωση από την Περιφέρεια.

Ο κ. Πατούλης είπε ότι επειδή αναμένεται επιδείνωση του καιρού από τις 14:00 έως τις 17:00 γίνεται έκκληση, αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος, να αναβληθούν οι μετακινήσεις.

Επίσης, τόνισε ότι καλύτερα τα παιδιά να μείνουν στο σπίτι μέχρι να κοπάσουν τα φαινόμενα.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα οι κάτοικοι της Αττικής έλαβαν μήνυμα από το 112 για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες με την προτροπή να περιορίστουν οι μετακινήσεις.

Στο μήνυμα από το 112 που έφτασε στα τηλέφωνα των πολιτών αναγράφεται: «Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες-θυελλώδεις άνεμοι) στην περιοχή σας τις επόμενες ώρες. Περιορίστε τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων στις απολύτως απαραίτητες οδηγίες και ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών».

 

Διαβάστε ακόμη: