Είναι γεγονός και δεν αμφισβητείται: ο Γιώργος Ιωακειμίδης, 7 συνεχείς φορές από το 1994 μέχρι και σήμερα Δήμαρχος Ρέντη και πλέον και Νίκαιας, θα είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής απέναντι στον Γιώργο Πατούλη, μετατρέποντας την αυτοδιοικητική αντιπαράθεση του Οκτωβρίου σε ένα μεγάλο και αβέβαιο ντέρμπι.

Και τούτο διότι ο Γ. Ιωακειμίδης, παράγοντας χαμηλών τόνων και απίστευτα εργατικός, κατεβαίνει ως ανεξάρτητος, όμως φέρεται να έχει εξασφαλίσει τη στήριξη τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και των προοδευτικών δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ, μολονότι στο κίνημα σκέφτονται και τη λύση του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου ενώ και ο πρώην περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός που θα είναι και φέτος τον Οκτώβριο υποψήφιος προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ!

Επιπροσθέτως ο πολιτικός μηχανικός του ΕΜΠ Γ. Ιωακειμίδης, είναι βαθύς γνώστης των πολεοδομικών ζητημάτων του Ελαιώνα, των χρήσεων γης αλλά και των αναγκών της ευρύτερης τοπικής κοινωνίας σε χώρους πρασίνου, αθλητισμού και Παιδείας!

Ο Γ. Ιωακειμίδης όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, απολαμβάνει μεγάλης εκτίμησης και εμπιστοσύνης των ισχυρών δυνάμεων του Πειραιά, καθώς με το έργο του στην περιοχή έχει επιδείξει συνέπεια, ήθος, βαθιά γνώση του αντικειμένου και εντιμότητα στον υπέρμετρο βαθμό, γεγονός που τον χαρακτηρίζει ως προσωπικότητα απέναντι στην κοινωνία και τους πολίτες της Αττικής!

Διαβάστε περισσότερα