search

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κιβωτός του Κόσμου: Φίλος του 19χρονου περιγράφει όσα έκανε ο πατήρ Αντώνιος

Την ώρα που συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι καταγγελίες, στο «στόχαστρο» εξακολουθεί να βρίσκεται ο πατήρ Αντώνιος, ο ιδρυτής της ΜΚΟ.

Κιβωτός του Κόσμου: Φίλος του 19χρονου περιγράφει όσα έκανε ο πατήρ Αντώνιος

Την ώρα που συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι καταγγελίες σχετικά με τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών που φιλοξενούνταν στην Κιβωτό του Κόσμου, στο «στόχαστρο» εξακολουθεί να βρίσκεται ο πατήρ Αντώνιος, ο ιδρυτής της ΜΚΟ.

Σημειώνεται πως ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για τα οικονομικά της Κιβωτού, ενώ το νέο Διοικητικό Συμβούλιο φέρνει ορκωτό λογιστή και δικηγόρους, για να ρίξει φως σε όλες τις πτυχές του Οργανισμού.

Υπενθυμίζεται ότι το παλιό διοικητικό συμβούλιο «ξηλώθηκε», ενώ το νέο διοικητικό συμβούλιο έχει θέσει ως στόχο να συνεχιστεί η λειτουργία της δομής και να τηρηθούν όλες οι ασφαλιστικές δικλείδες.

Φίλος του 19χρονου περιγράφει όσα έκανε ο πατήρ Αντώνιος

Καθώς συντελείται το χρονικό της αποκαθήλωσης, νέες αποκαλύψεις από φίλο του 19χρονου, ο οποίος «έδειξε» πρώτος το τούνελ της διαστροφής, έρχονται στο προσκήνιο, αποδεικνύοντας ότι το θύμα ζούσε σε ένα καθεστώς βαθιάς κακοποιητικής συμπεριφοράς.

Ο φίλος του νεαρού υπογραμμίζει ότι ο πατήρ Αντώνιος όχι μόνο γνώριζε για τη βία και τις ασελγείς ενέργειες εντός του ιδρύματος αλλά και ότι υποχρέωνε τον 19χρονο σε ερωτικές πράξεις μαζί του.

Μέσα από τις ανατριχιαστικές δηλώσεις του επιβεβαιώνονται, την ίδια στιγμή, όλα όσα έχουν δει τα τελευταία 24ωρα το φως της δημοσιότητας για την πίεση που ασκούσε ο πατήρ Αντώνιος στο παιδί, το οποίο ανάγκαζε να του βγάζει τα παπούτσια, να έχει μια ιδιαίτερη σχέση μαζί του ενώ παράλληλα εκτόνωνε τις διαστροφικές ορέξεις επάνω του.

Ο νεαρός αναφέρεται και στο περιστατικό κατά το οποίο ο ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου έπιασε τα γεννητικά όργανα του 19χρονου στη διάρκεια του μπάνιου, ενώ υπογραμμίζει πως οι διαστροφικές αυτές ενέργειες τελούνταν με τη σύμφωνη γνώμη της πρεσβυτέρας, ακόμη και μπροστά της.

«Η πρεσβυτέρα τα γνώριζε όλα»

Υποστηρίζοντας ότι η πρεσβυτέρα και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου γνώριζε για τις ασελγείς πράξεις εντός της «Κιβωτού», τονίζει τα εξής για εκείνη: «Είναι ό,τι φάμε και ό,τι πιούμε. Κάνει συνέχεια ψώνια και δίνει εντολές. Φωνάζει, είναι σκληρή» αποκαλύπτει ο νεαρός.

Τοποθετώντας χρονικά την αρχή προβολής του «θεάτρου του παραλόγου», όπως ο ίδιος χαρακτηρίζει το κλίμα που εισέπραξε στη δομή, επισημαίνει ότι οι καταγγελίες ξεκίνησαν από τον περασμένο Ιούλιο.

Στην ερώτηση γιατί ο 19χρονος φίλος του ενώ είχε υποστεί σειρά βασανιστηρίων από τον πατέρα Αντώνιο δεν μιλούσε, ο νεαρός αποκαλύπτει ότι οι εκβιασμοί, η εκμετάλλευση και η δωροδοκία βρίσκονταν σε πρώτο πλάνο.

«Δεν τον άφηνε να κοιμηθεί» αποκαλύπτει ο πρώην φιλοξενούμενος της δομής για τον 19χρονο, τον οποίο ο πατήρ Αντώνιος προσπαθούσε να «φιμώσει» με δώρα. Την ίδια στιγμή, δεν παραλείπει να αναφερθεί στην υποκρισία του ιδρυτή της Κιβωτού τον οποίο χαρακτηρίζει «παιδόφιλο».

 

Διαβάστε ακόμη: