search

AREA 51

Τα παράκεντρα του Λογοθέτη, που απειλεί επειδή δήθεν του «έφαγαν» τα «κλεμμένα», έπιασαν δουλειά και «απειλούν»! Τολμάει και μιλάει, ο πρωταγωνιστής του μεγαλύτερου τραπεζικού σκανδάλου!

Χωρίς την ασυλία από την κυβέρνηση θα ήταν πίσω από τα κάγκελα! Μήπως ήρθε η ώρα το αίσχος της ασυλίας να αρθεί αναδρομικά; Να δοθεί τέλος στον εκβιασμό από κοράκια και servicers!

Τα παράκεντρα του Λογοθέτη, που απειλεί επειδή δήθεν του «έφαγαν» τα «κλεμμένα», έπιασαν δουλειά και «απειλούν»! Τολμάει και μιλάει, ο πρωταγωνιστής του μεγαλύτερου τραπεζικού σκανδάλου!

Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά με αφορμή την υπόθεση των «υποκλοπών» και των δήθεν παρακολουθήσεων, ξαφνικά τα παράκεντρα Λογοθέτη έπιασαν δουλειά!

Και μέσα στην αναστάτωση και τον γενικότερο ορυμαγδό άρχισαν να «απειλούν» και να «προειδοποιούν» για μελλοντικές νομικές ή άλλες ενέργειες του γνωστού και επωνύμου εφοπλιστή, ο οποίος υπήρξε ο απόλυτος πρωταγωνιστής του μεγαλύτερου τραπεζικού σκανδάλου που συντάραξε τη χώρα και εάν η κυβέρνηση, που ο Λογοθέτης με τα εξαπτέρυγα του την ώρα τούτη πολεμά και μέμφεται, δεν είχε παράσχει την σχετική προκλητική ασυλία για τους τραπεζίτες και τους συνεργούς του, αυτή την ώρα θα ήταν πίσω από της φυλακής τα κάγκελα!

Σαν τους Ντάλτον στο Λούκυ Λουκ! Και θα είχε κάτσει στο σκαμνί για πλήθος πολύ βαριών κακουργημάτων!

Θέλει επομένως θράσος χιλίων πιθήκων να βγαίνει ο Γιώργος Λογοθέτης, οι δικηγόροι του, γραμματείς και φαρισαίοι, αλλά και τα «νεροπίστολα» της πιάτσας και να απειλούν, να σηκώνουν το δάχτυλο και να το παίζουν τιμητές των πάντων!

Να ξέρει ο Λογοθέτης και τα καρακόλια του, ότι είναι συνυφασμένος και συνδεδεμένος απόλυτα με το σκάνδαλο της Πειραιώς! Και ότι δεν γίνεται να αποστασιοποιηθεί! Θα τον πάρει η μπάλα!

Κατανοώ γιατί διαμαρτύρεται, επειδή του «έφαγαν» όπως ισχυρίζεται, τα «κλεμμένα» από το τραπεζικό σύστημα και τον ελληνικό λαό!

Να ξέρει ο Λογοθέτης και ο κάθε Λογοθέτης ότι ΕΜΕΙΣ αποδώ και μπρος θα πρωτοστατήσουμε στην προσπάθεια η ασυλία των τραπεζιτών να καταπέσει, να αρθεί, αναδρομικά!

Και να κάτσουν στο σκαμνί τραπεζίτες, επιχειρηματίες και λαμόγια, που έφαγαν το καταπέτασμα και εξακολουθούν ακόμη και σήμερα να πίνουν το αίμα του κοσμάκη και να τον πετάνε από τα σπίτια του!

Αυτή η ασυδοσία με τα κοράκια, τα ξένα funds και τους services απατεώνες και εκβιαστές, θα πρέπει να λάβει ένα τέλος!

Ως εδώ! Τέλος πια στην ανοχή!

Και καλούμε τον Αλ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως και τα άλλα κόμματα, να πάρουν θέση για τους τραπεζίτες ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, όλο αυτό τον συρφετό της κονόμας και της αρπαχτής εις βάρος του λαού, εν μέσω ενεργειακής και οικονομικής κρίσης!

Διαβάστε ακόμη: