Tον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης επί ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρο Κοντονή, προτίθεται να ανακοινώσει τις επόμενες ώρες το ΠΑΣΟΚ, ως υποψήφιο στο νομό Ζακύνθου.

Ο κ. Κοντονής, τα τελευταία χρόνια είχε πάρει αποστάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ και είχε εκφράσει διαφορετικές θέσεις σε θέματα που είχαν προκαλέσει έντονες πολιτικές αντιπαραθέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες o πρώην υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας πριν από μερικές ημέρες στο Κανάλι-1 (και στην εκπομπή Πειραιάς 24), εκτίμησε πως η Κουμουνδούρου αδυνατεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων όχι για τον τρόπο που διακυβέρνησε, αλλά κυρίως για την αντιπολίτευση που κάνει ιδίως ο Αλέξης Τσίπρας.

Παράλληλα αποκάλυψε πως, παρά τις ιδεολογικές διαφορές που έχει με τον Νίκο Ανδρουλάκη και το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη αντιπολιτεύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πάντως ο ίδιος ο κ. Κοντονής έχει δηλώσει ότι, εάν πολιτευόταν ξανά, θα το έκανε στη Ζάκυνθο και όχι σε κάποια άλλη εκλογική περιφέρειας της χώρας. Να θυμίσουμε ότι από το 2020 που διεγράφη από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κοντονής δεν έχει μετακινηθεί σε κάποιο κόμμα, ενώ είχε χαρακτηρίσει την ανακοίνωση της διαγραφής του «ως μνημείο συκοφαντίας και σταλινισμού».

Διαβάστε περισσότερα