Το σίριαλ της μεταγραφής του Κιλιάν Εμπαπέ καλά κρατεί… Ο Γάλλος σούπερ σταρ είναι με το… ένα πόδι εκτός της Παρί Σεν Ζερμέν και πολύ κοντά στην μετακόμισή του στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ, αλλά ακόμα δεν έχει πάρει την μεγάλη απόφαση.

Ο 25χρονος επιθετικός δηλώνει αναποφάσιστος ακόμη και σήμερα, μερικούς μήνες πριν το τέλος του συμβολαίου του με τους Παριζιάνους. To βράδυ της Τετάρτης ο Εμπαπέ πρόσθεσε ακόμη έναν τίτλο στη συλλογή του φθάνοντας με την Παρί Σεν Ζερμέν στην κατάκτηση του Super Cup Γαλλίας.

Οι Παριζιάνοι επικράτησαν με 2-0 της Τουλούζ στον τελικό και ξεκίνησαν το 2024 με τρόπαιο! Ο Κιλιάν Εμπαπέ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης πετυχαίνοντας το ένα από τα δύο τέρματα της ομάδας του και συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άνετη επικράτηση των Παριζιάνων. Λίγο μετά το τέλος του αγώνα αλλά και της απονομής τα γαλλικά ΜΜΕ «βομβάρδισαν» τον σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν κάνοντας του τη γνωστή ερώτηση. Αν έχει αποφασίσει για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

«Δεν έχω πάρει κάποια απόφαση για το μέλλον μου. Δεν έχω κάνει κάποια επιλογή. Κανένας δεν μιλάει στην ομάδα για την κατάστασή μου, δεν είναι θέμα προς συζήτηση. Δεν έχω πάρει την απόφασή μου αλλά υπάρχει συμφωνία με τον πρόεδρο Αλ Κελαϊφί, προκειμένου να μην επηρεαστεί η ομάδα. Η προσοχή είναι στραμμένη στην ομάδα όχι σε εμένα. Το 2022 πήρα την οριστική μου απόφαση τον Μάιο. Αν γνώριζα τι ήθελα να κάνω θα το είχα γνωστοποιήσει δεν θα το άφηνα να τραβάει τόσο πολύ, δεν θα έβγαζε νόημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος σούπερ σταρ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να είναι το μεγάλο φαβορί για την υπογραφή του Κιλιάν Εμπαπέ. Στο… κόλπο ωστόσο υπάρχουν ομάδες από την Premier League ενώ ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να δούμε το καλοκαίρι τον Γάλλο να συνεχίζει στην Παρί ή να μετακομίζει στη Σαουδική Αραβία.

Διαβάστε ακόμη: