Η Kesha είναι ελεύθερη και αναζητάει έναν sugar daddy, όπως αποκάλυψε στο X την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου.

Η υποψήφια για Grammy ποπ σταρ μοιράστηκε ότι «μόλις την παράτησαν για πρώτη φορά… στη ΖΩΗ μου». «Μπορείτε να το πιστέψετε;» συνέχισε. «Είμαστε όλοι γαμ…». Η 36χρονη τραγουδίστρια, ωστόσο, δεν έκανε γνωστό το όνομα του πρώην της.

Η ίδια αποκάλυψε περισσότερα σχετικά με τον χωρισμό της σε ένα βίντεο του «Cosmopolitan», που δημοσιεύτηκε επίσης την Τετάρτη, στο οποίο της ζητήθηκε να κριτικάρει τα προφίλ εφαρμογών γνωριμιών που υπέβαλαν οι θαυμαστές της.

«Δεν έχω ιδέα γιατί κάποιος με ρωτάει. Μόλις με παράτησαν για πρώτη φορά στη ζωή μου. Μπορείτε να το πιστέψετε;», είπε. «Μόλις έφτιαχνα το προφίλ μου καθώς οδηγούσα εδώ!».

Η αποκάλυψη φαίνεται ότι ώθησε την Kesha να αξιολογήσει τις διάφορες εφαρμογές γνωριμιών. «Το Tinder, για να είμαστε δίκαιοι, δεν το χρησιμοποίησα ποτέ. Φαίνεται σαν να είναι το μέρος που πας για να πηδήξεις. Αυτό είναι μια εφαρμογή για να πηδήξεις», είπε. «Το Hinge και το Bumble φαίνονται ισάξια, σαν να υπάρχουν, όπως, κάποιοι δισεκατομμυριούχοι που παραμονεύουν στις σκιές. Αλλά πρέπει να τους ξεδιαλύνεις. Όλοι είναι στο Raya… Δεν ξέρω. Δεν μπλέκω με το Raya».Αν και δεν αποκάλυψε σε ποια εφαρμογή δημιούργησε το προφίλ της, η μουσικός έδωσε μια σαφή περιγραφή του τύπου του άνδρα με τον οποίο ήθελε να βγει ραντεβού.

«Θέλω κυρίως έναν sugar daddy. Απλά δεν είχα ποτέ έναν», τόνισε. «Ακούγεται πολύ διασκεδαστικό. Ξέρω ότι είναι σαν αντιφεμινιστικό εκ μέρους μου, αλλά θέλω έναν, οπότε στείλτε μου DM».

Η Kesha συνδέθηκε για τελευταία φορά με τον παραγωγό ταινιών, Ρικάρντο Μανταλόσο, αφού οι δυο τους εθεάθησαν να φιλιούνται στο Λος Άντζελες τον Μάιο. Αν και κανείς από τους δύο δεν επιβεβαίωσε το ειδύλλιο, η Kesha μίλησε για τη ρομαντική της σχέση στο SELF τον Ιούνιο.

Tinder: Πώς η εφαρμογή γνωριμιών μέσω διαδικτύου έγινε μια αυτοκρατορία αξίας 42 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Διαβάστε ακόμη: