O Στέφανος Κασσελάκης ξεπέρασε σε θράσος και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα και απόδειξη αυτού είναι ότι κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία για τις χαλαρές ποινές των εμπλεκομένων στο Μάτι και την αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου όταν γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτά οφείλονται στους ποινικούς κώδικες που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Ή αυτό ή έχει απολύτως άγνοια για το τι έγινε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ διότι τότε ήταν φαν του Κυριακού Μητσοτάκη…

Άλλωστε, τα καταγγέλλει και ο ίδιος ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης επί ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κοντονής ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τι ήθελαν να καλύψουν οι εμπλεκόμενοι υπουργοί εκείνης της εποχής.

Ήταν η εποχή που ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή είχαν συνεργαστεί σε πολλά μέσα στην ελληνική βουλή όταν ο ίδιος ο Βούτσης έλεγε ότι είναι ευπρόσδεκτες οι ψήφοι του ακροδεξιού μορφώματος.

Όμως, δεξιά στελέχη κατηγορούν τη Νέα Δημοκρατία για μαλθακότητα όσον αφορά την αντιμετώπισή της για το θέμα του Ματιού και της Χρυσής Αυγής.

Έχει εκνευρίσει αυτή η μαλθακότητα και το comme il faut φέρσιμο της ΝΔ απέναντι στο Μάτι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τόσο εκτεθειμένος, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει σημαία τα Τέμπη και εργαλειοποιεί την τραγωδία παρά τις ευθύνες των δικών υπουργών Μεταφορών που δεν τελείωσαν την περιβόητη σύμβαση 717.

Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι δικαιώθηκε για την τραγωδία στο Μάτι και την Μάνδρα Αττικής, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ αναρτά πανό στα γραφεία του με τα παιδιά που σκοτώθηκαν στα Τέμπη ενώ έχει μεγάλες ευθύνες, όταν επί εποχής του ΣΥΡΙΖΑ το 2018 σκοτώθηκε o γνωστός Zακ και όλοι νομίζουν ότι τον σκότωσε το «κράτος της δεξιάς», τότε θα πρέπει να σκεφτούν καλά πως αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις στη ΝΔ διότι ο κόσμος έχει πειστεί ότι «για όλα φταίει η ΝΔ»…

Και είναι μία σοβαρή ήττα σε επίπεδο επικοινωνίας, την οποία θα πρέπει να δει και η ΝΔ και η κυβέρνηση!

Διαβάστε ακόμη: