search

LIFESTYLE

Κάρα Ντελεβίν: Το τερμάτισε και χαρίζει τον οργασμό της στην ιατρική

Πολλοί άνθρωποι σκέφτονται να δωρίσουν τα όργανά τους στην επιστήμη μετά τον θάνατό τους. Η Κάρα Ντελεβίν όμως, δώρισε κάτι πολύ πιο ασυνήθιστο στην ιατρική: τον οργασμό της.

Κάρα Ντελεβίν

Πολλοί άνθρωποι σκέφτονται να δωρίσουν τα όργανά τους στην επιστήμη μετά τον θάνατό τους. Η Κάρα Ντελεβίν όμως, δώρισε κάτι πολύ πιο ασυνήθιστο στην ιατρική: τον οργασμό της.

Το 30χρονο σούπερ μόντελ έδωσε στους ερευνητές δείγμα του αίματός της πριν και μετά την επίτευξη της κορύφωσης, ώστε να μπορέσουν να μελετήσουν τις επιδράσεις του στη χημεία του σώματός της – και τα αποτελέσματα θα προβληθούν στη βρετανική τηλεόραση αυτή την εβδομάδα.

Γιατί η Κάρα Ντελεβίν έκανε αυτή την τολμηρή κίνηση

Η Κάρα Ντελεβίν συμφώνησε να συμμετάσχει στο πλαίσιο μιας έρευνας για το «χάσμα κορύφωσης μεταξύ των δύο φύλων», ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει γιατί οι άνδρες είναι πιο πιθανό να έχουν οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ από ό,τι οι γυναίκες.

Μιλώντας έξω από ένα νοσοκομείο στη Γερμανία, το αμφιφυλόφιλο μοντέλο λέει στους τηλεθεατές της νέας σειράς ντοκιμαντέρ έξι τμημάτων «Planet Sex with Cara Delevingne»: «Είμαι εδώ για να έχω έναν οργασμό και να τον δωρίσω στην επιστήμη. Νομίζω ότι η γυναικεία σεξουαλική επιθυμία έχει σίγουρα καταπιεστεί.

Γνωρίζω από τη δική μου ερωτική ζωή πόσο σεξουαλικές μπορούν να είναι οι γυναίκες, οπότε θα πίστευε κανείς πως στον 21ο αιώνα, οι άνδρες και οι γυναίκες θα έπρεπε να έχουν εξίσου ικανοποιητική σεξουαλική ζωή, σωστά; Λοιπόν, ετοιμαστείτε για ένα σοκ. Όταν πρόκειται για τον οργασμό, υπάρχει σαφές χάσμα μεταξύ των δύο φύλων».

Και συνεχίζει: «Οι επιστήμονες λένε πως το 95% των στρέιτ ανδρών έχουν οργασμό κατά τη διάρκεια της συνουσίας, αλλά μόνο το 65% των στρέιτ γυναικών. Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι αυτό ακούγεται υπερβολικά υψηλό, οι περισσότερες στρέιτ φίλες μου λένε ότι μάλλον είναι περίπου 15-20%. Οι λεσβίες και οι queer γυναίκες φαίνονται σίγουρα να τα καταφέρνουν καλύτερα».

Το ντοκιμαντέρ της Κάρα Ντελεβίν μελετά την σεξουαλικότητα και το σεξ σήμερα

Και για όσους απορούν τι μπορεί να καταγράφει το πείραμα, μετρήθηκαν τα επίπεδα ενδοκανναβινοειδών στον οργανισμό της πριν και μετά τον οργασμό.  Παρόμοια με το ενεργό μόριο της κάνναβης, η χημική ουσία μειώνει το άγχος, αυξάνει την ευφορία και ενισχύει την ευχάριστη απόκριση στο σεξ.

Όσο για το ντοκιμαντέρ της, η Κάρα Ντελεβίν – η οποία έχει μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλικότητά της- συμμετείχε σε πολλές αποστολές στην προσπάθειά της να φτάσει στο βάθος της σεξουαλικότητας.

Ταξίδεψε στην Ολλανδία για να συναντήσει έναν ειδικό στο σεξ, επισκέφθηκε ένα κινηματογραφικό στούντιο όπου γυρίζεται «ηθική» πορνογραφία και ταξίδεψε στην Ιαπωνία όπου έφτιαξε ένα καλούπι του κόλπου της.

Όπως λέει το διάσημο μοντέλο στους τηλεθεατές: «Αισθάνομαι ότι γενικά οι άνδρες δεν είναι εξοπλισμένοι με τα κατάλληλα εργαλεία για να χειριστούν τις γυναίκες, ειδικά σεξουαλικά.

Το καταλαβαίνει, είναι πολύ πιο περίπλοκο για μια γυναίκα να πρέπει να σου πει ότι δεν το κάνεις σωστά, πρέπει να κάτσεις κάτω και να ακούσεις τι λέει. Ναι, είναι ένας ‘δολοφόνος’ του εγωισμού, τον οποίο οι περισσότεροι άνδρες δεν μπορούν να διαχειριστούν».

Διαβάστε ακόμη: