Ανησυχία είχε προκαλέσει τους τελευταίους μήνες η Κάρα Ντελεβίν, ιδιαίτερα μετά την κυκλοφορία του βίντεο, όπου την είδαμε «σε κατάσταση σοκ» από το αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης.

Η διάσημη καλλονή εθεάθη σε κακή κατάσταση, να περπατάει ξυπόλυτη και με… αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, με την εικόνα της να μη θυμίζει σε τίποτα το περιζήτητο μοντέλο, που διεκδικούν οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας.

Αυτά φαίνεται πως είναι παρελθόν για το 30χρονο μοντέλο, καθώς το βράδυ της Δευτέρας 17/10 παρευρέθηκε σε εκδήλωση στις Κάννες, όπου εμφανίστηκε με κομψό σύνολο και έδειχνε να έχει αφήσει πίσω της τις δύσκολες μέρες.

Αυτή είναι η δεύτερη δημόσια «υγιής» εμφάνιση της Κάρα Ντελεβίν από τότε που είχε προκαλέσει ανησυχία όταν ο φακός των παπαράτσι την συνέλαβε τον Σεπτέμβριο σε άθλια κατάσταση να είναι χωρίς παπούτσια, σε υπερένταση και ανίκανη να ελέγξει τις κινήσεις της.

Οι «μεταμορφώσεις» της Κάρα Ντελεβίν

Κι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το διάσημο μοντέλο μεταμορφώθηκε για μια εμφάνιση μπροστά στις κάμερες, στην πραγματικότητα, σε πολλές περιστάσεις τους τελευταίους μήνες, έχει εντοπιστεί να είναι ατημέλητη και σε άθλια κατάσταση την μία μέρα, και εντελώς συγκροτημένη την επόμενη.

Για παράδειγμα, τον Μάρτιο η Κάρα Ντελεβίν εθεάθη ατημέλητη στην εκδήλωση για το λανσάρισμα του BILT Rewards στη Νέα Υόρκη – με ελάχιστο μακιγιάζ και με αποτέλεσμα να δείχνει χλωμή, ενώ τα μαλλιά της ήταν ακατάστατα και λιπαρά.

Αλλά όταν πόζαρε για μια καμπάνια της Puma τρεις ημέρες αργότερα σε μια σειρά φωτογραφιών που μοιράστηκε στο λογαριασμό της στο Instagram, έδειχνε πολύ πιο συγκροτημένη – τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν τακτοποιημένο κότσο και το δέρμα της λείο και λαμπερό.

Στη συνέχεια, στις 3 Μαΐου, η Κάρα Ντελεβίν έδειχνε να είναι πολύ χειρότερα όταν φωτογραφήθηκε να φεύγει από ένα πάρτι μετά το Met Gala στη Νέα Υόρκη, ενώ χρειάστηκε ακόμη και τη βοήθεια των φίλων της για να περπατήσει μέχρι το αυτοκίνητο.

Εβδομάδες αργότερα, στις 24 Μαΐου, έδειχνε τέλεια στο κόκκινο χαλί του amfAR Gala στις Κάννες με ένα μαύρο φόρεμα με βαθύ V-λαιμό και ένα λαμπερό μαργαριταρένιο κολιέ. Αναμφίβολα, μια πολύ διαφορετική εμφάνιση από την άγρια βραδινή της έξοδο στη Νέα Υόρκη.

Παρομοίως, στις 7 Ιουνίου, η Κάρα Ντελεβίν εθεάθη να δείχνει κουρασμένη στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στο Πορτοφίνο της Ιταλίας, με την φημολογούμενη φίλη της Minke. Εβδομάδες αργότερα, στις 22 Ιουνίου, μεταμορφώθηκε πάλι πλήρως, όταν παρακολούθησε την προβολή του «Only murders In the Building».

 

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια της Κάρα Ντελεβίν – Έπασχε από κατάθλιψη

Η Κάρα μεγάλωσε στην περιοχή Μπελγκράβια του Λονδίνου. Ο πατέρας της, Τσαρλς, εργαζόταν ως εργολάβος ακινήτων, ενώ η μητέρα της, Πανδώρα, ήταν στιλίστρια και personal shopper και κόρη της Τζέιν Σέφιλντ – η οποία διετέλεσε κυρία επί των τιμών της πριγκίπισσας Μαργαρίτας.

Και ενώ εξωτερικά, η Πανδώρα εμφανιζόταν ως μια συγκροτημένη Βρετανίδα κοσμική κυρία, κρυφά πάλευε με τον εθισμό της στην ηρωίνη και αργότερα διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή, με αποτέλεσμα η Κάρα να έχει μια δύσκολη παιδική ηλικία.

Μάλιστα, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, είχε κατάθλιψη στα 15 της, με αποτέλεσμα να προβαίνει σε αυτοτραυματισμούς. «Ξαφνικά με χτύπησε ένα τεράστιο κύμα κατάθλιψης, άγχους και αυτομίσους, όπου τα συναισθήματα ήταν τόσο οδυνηρά που χτυπούσα το κεφάλι μου σε ένα δέντρο για να προσπαθήσω να βγάλω νοκ άουτ τον εαυτό μου» δήλωσε στη Vogue. «Ποτέ δεν έκοψα τον εαυτό μου, αλλά γρατζουνιζόμουν σε σημείο που αιμορραγούσα. Ήθελα απλώς να εξαϋλωθώ και να με παρασύρει κάποιος».

Στα νεότερα εφηβικά της χρόνια, η Κάρα έπαιρνε αυτό που η Vogue περιέγραψε ως «κοκτέιλ ψυχοφαρμάκων» και άρχισε να καπνίζει χόρτο, αλλά όπως είπε είχε «πλήρη πνευματική διαύγεια με ή χωρίς ναρκωτικά».

Διαβάστε ακόμη: