Οι φήμες που ήθελαν την Κάρα Ντελεβίν ζευγάρι με τη Σιένα Μίλερ επιβεβαιώθηκαν.

Δημοσίευμα της Page Six αναφέρει πως οι δύο γυναίκες εθεάθησαν μαζί στο Temple Bar στη Νέα Υόρκη να απολαμβάνουν τα ποτά τους, ενώ ήταν ιδιαίτερα διαχυτικές μεταξύ τους. Το τελευταίο διάστημα, οι δύο γυναίκες έχουν κάνει πολλές κοινές εμφανίσεις, κάνοντας ακόμα πιο έντονες τις φήμες που τις θέλουν να είναι «το νέο ζευγάρι της showbiz».

Όπως αναφέρει πηγή που βρισκόταν την ίδια ώρα στο διάσημο μπαρ της Νέας Υόρκης: «Ήταν πολύ κοντά η μία στην άλλη. Φαίνονταν σαν κάτι παραπάνω από φίλες. Ήταν και ένας ψηλός τύπος στην παρέα τους, αλλά δεν φάνηκε να έχει κάτι με κάποια από τις δύο. Αντιθέτως, ήταν σαν να “περίσσευε” στην παρέα τους».

Ανέφερε μάλιστα, πως οι δυο τους συζητούσαν συνέχεια, γελούσαν και έμοιαζαν με «ένα χαρούμενο ζευγάρι». Στην παρέα τους ήταν και ο τετράποδος φίλος της Κάρα Ντελεβίν, ο οποίος ενθουσιασμένος με τη βόλτα τους, δεν σταμάτησε να τρέχει γύρω απο΄το μπαρ.

«Η συνύπαρξή τους ήταν σαν σκηνή από ταινία», δήλώσε η ίδια πηγή στην Page Six.Στο παρελθόν, η Κάρα Ντελεβίν έχει μιλήσει πολλές φορές για την σεξουαλικότητά της, κάνοντας γνωστό στο κοινό ότι την ελκύει και το ίδιο φύλο. Μάλιστα, η τελευταία της σοβαρή σχέση ήταν με τη γνωστή ηθοποιό, Άσλεϊ Μπένσον.