Τα ευτράπελα στις Κάννες συνεχίζουν να επισκιάζουν το φετινό κινηματογραφικό φεστιβάλ με αποκορύφωμα τον καβγά που ξεκίνησαν οι ράπερ Τράβις Σκοτ και Τάιγκα.

Βίντεο που κυκλοφόρησαν στα διεθνή πρακτορεία το απόγευμα της Παρασκευής 24 Μαΐου, δείχνουν τους δύο τραγουδιστές και πρώην συντρόφους της Κάιλι Τζένερ να έχουν εμπλακεί σε έντονο καβγά, με κλωτσιές και γροθιές. Τα πλάνα έρχονται από πάρτι για το φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο βράδυ.

Σύμφωνα με το TMZ στον καβγά, ενεπλάκησαν και ο σύντροφος της Σερ, Αλεξάντερ Έντουαρντς  και ο παραγωγός με το καλλιτεχνικό όνομα 808 Mafia. Όλα αυτά συνέβησαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο επιχειρηματίας, Ρίτσι Ακίβα.

Πηγές που επικαλείται το TMZ ανέφεραν, ότι ο καυγάς ξεκίνησε όταν Τράβις και Τάιγκα βρέθηκαν στη σκηνή πίσω από το DJ booth. Κάποια στιγμή, ο Ακίβα πήρε το μικρόφωνο έδωσε τα εύσημά του στους δύο ράπερ. Ο Σκοτ εκνευρίστηκε, κατά τις ίδιες πληροφορίες, που «τον έβαλαν στο ίδιο τσουβάλι με τον Τάιγκα». Ο Σκοτ πλησίασε την ασφάλεια του Τάιγκα με απειλές και έφυγε από τη σκηνή, για να επιστρέψει λίγο αργότερα με τον παραγωγό, Southside. Εκείνη την ώρα ξέσπασε και ο καβγάς.

Λογαριασμός θαυμαστών του Τράβις Σκοτ ανέβασε, μεταξύ άλλων, το βίντεο με τον καβγά στο Twitter.

O Southside και ο σύντροφος της Σερ άρχισαν να επιτίθενται ο ένας στον άλλο, στην αρχή απλά σπρώχνοντας. Στα βίντεο με τον καβγά, η Daily Mail αναφέρει ότι το ξύλο «έπεσε» ανάμεσα στον Σκοτ και τους βοηθούς του Τάιγκα και του Έντουαρτς. Παράλληλα, το TMZ επιβεβαιώνει το παραπάμω, γράφοντας: «Μας είπαν ότι στην πραγματικότητα ήταν οι βοηθοί του Έντουαρντς και του Τάιγκα που χτυπούσαν τον Τραβις.»

Διαβάστε ακόμη: