Παρέλαση από τα ανακριτικά γραφεία πρόκειται να κάνουν λίαν συντόμως μεγαλόσχημοι παράγοντες ομάδων καθώς και κορυφαία στελέχη στοιχηματικών εταιρειών.

Όπως πληροφορούμαι εγκύρως οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές είναι έτοιμες να ασκήσουν κακουργηματικές διώξεις για τα στημένα παιχνίδια από τα οποία η συμμορία αποκόμισε κέρδη εκατομμυρίων ευρώ.

Ηγετικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωση σύμφωνα πάντα με τη δικογραφία έχουν ένας οικονομικός διευθυντής και δύο στελέχη μεγάλης στοιχηματικής εταιρείας, ο ιδιοκτήτης της οποίας δραστηριοποιείται το τελευταίο διάστημα στο εξωτερικό.

Το περίεργο είναι ότι διώκονται τα στελέχη της εταιρείας του, ενώ ο ίδιος φαίνεται ότι στην παρούσα φάση δεν θα αντιμετωπίσει περιπέτειες με τη Δικαιοσύνη.

Τα τρία στελέχη της στοιχηματικής εταιρείας είχαν στήσει παράρτημα στο Λονδίνο από όπου προωθούσαν τον στοιχηματισμό των στημένων αγώνων.

Σύμφωνα με τη δικογραφία ηγετικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωση έχει και ένας ακόμη ιδιοκτήτης γνωστής στοιχηματικής εταιρείας που δραστηριοποιείται στον ελληνικό χώρο.

Ο εν λόγω επιχειρηματίας μαζί με παράγοντες διαφόρων ομάδων έστηναν αγώνες και στη συνέχεια στοιχημάτιζαν μέσω της δικής του εταιρείας, αλλά και σε στοιχηματικές του εξωτερικού.

Η συντριπτική πλειονότητα των στημένων παιχνιδιών προέρχονται από ομάδες της δεύτερης εθνικής καθώς και από τέσσερις παράγοντες ομάδων της Super League.

Διαβάστε ακόμη: