Μετά την πρόκριση του ΠΑΟ στο final four της EuroLeague ανακοινώθηκε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο πως τον έχει υπογράψει τον Κέντρικ Ναν και για την επόμενη 2ετία.

Τεράστια επιτυχία για τους «πράσινους» αφού είναι ένας πραγματικός NBAer άσος, που κάνει την διαφορά, σε όλα τα επίπεδα, στην Ευρώπη.

Με την αίρεση βέβαια πως στο νέο του συμβόλαιο υπάρχει το λεγόμενο NBA-out, που ισχύει και για το ερχόμενο καλοκαίρι αλλά και για το επόμενο (και στις δυο περιπτώσεις μέχρι τα μέσα Ιουλίου).

Αυτό είναι 824.000 δολάρια για την πρώτη σεζόν και 850.000 για την δεύτερη σεζόν!

Πάμε τώρα στην μεγάλη αποκάλυψη της στήλης, για το… τρελό ποσό με τον οποίο ο Γιαννακόπουλος δελέασε – έπεισε τον Ναν να βάλει την υπογραφή του σε νέο 2ετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Ουσιαστικά στον Αμερικανό σταρ έδωσε κάτι παραπάνω από τα χρήματα που παίρνει ο Σλούκας.

Την σεζόν 2024- 25 οι καθαρές αποδοχές του Ναν θα είναι 3.100.000 ευρώ ενώ για την επόμενη σεζόν του στο τριφύλλι, 2025-26, εκτοξεύονται στα 3.400.000 ευρώ!

Συνολικά 6.500.000 ευρώ στα δυο χρόνια, θα πάρει από τον Γιαννακόπουλο ο Κέντρικ Ναν.

Λεφτά που σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να βρεί από ομάδα του NBA.

Tόσο νωρίς – από τον Ιούλιο – να του προσφερθεί το μίνιμουμ εγγυημένο συμβόλαιο των 2.170.000 που προβλέπεται για παίκτη που έχει αγωνιστεί μια 5ετία στο ΝΒΑ, τo αποκλείουν στην ενημερωμένη ελληνική μπασκετική πιάτσα agents.

Διαβάστε ακόμη: