Βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 21χρονου από γνωστό τράπερ στην Καλλιθέα Αττικής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 27χρονος τράπερ συνελήφθη, μετά την καταγγελία του 21χρονου.

Καλλιθέα: Πώς έγινε η επίθεση από τον τράπερ

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής (26/1), με τον 21χρονο να υποστηρίζει πως, ενώ κινούνταν με το ΙΧ αυτοκίνητο του στο Μοσχάτο, αντιλήφθηκε δύο αλλά οχήματα να τον ακολουθούν.

Φτάνοντας στην οδό Ισμήνης στην Καλλιθέα, εγκλωβίστηκε και όπως υποστηρίζεται, δέχθηκε επίθεση από τους επιβαίνοντες στα δύο ΙΧ αυτοκίνητα, οι οποίοι τον χτύπησαν άσχημα. Ο νεαρός ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. Λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη στη Γλυφάδα ο 27χρονος, τον οποίον υπέδειξε ως δράστη.

Το άτομο που συνελήφθη είναι γνωστό στις Αρχές, καθώς είχε συλληφθεί πριν από μερικούς μήνες για υπόθεση ναρκωτικών. Αυτή τη φορά η δικογραφία αφορά απόπειρα αρπαγής και σωματικές βλάβες.

Όπως ακούγεται στο βίντεο, ο 21χρονος φώναζε για «βοήθεια» ενώ δεχόταν τα χτυπήματα του 27χρονου τράπερ.

Όπως αναφέρεται από το ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ο τράπερ αποπειράθηκε να απαγάγει τον 21χρονο, ενώ στη συνέχεια έβαλε φωτιά σε δύο μοτοσικλέτες, ιδιοκτησίας του θύματος.

Ο μουσικός ανέφερε, επίσης, πως ο τράπερ του ζήτησε 20.000 ευρώ, προκειμένου να σταματήσει να τον χτυπά.

Στη ΜΕΘ ο 23χρονος που ξυλοκοπήθηκε από γνωστό τράπερ στη Θεσσαλονίκη

Στο μεταξύ, στη Βόρεια Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, ένας 23χρονος φοιτητής δέχθηκε επίθεση από τράπερ, με την κατάστασή του να θεωρείται κρίσιμη από τους γιατρούς. Αυτή την ώρα, ο 23χρονος δίνει μάχη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Τα ξημερώματα της Κυριακής (28/1), για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ο 25χρονος τράπερ, ο οποίος ήταν με ένα ακόμη άτομο, φέρεται να επιτέθηκε με γροθιές στο κεφάλι και κλωτσιές στον θώρακα τον 23χρονο φοιτητή, που βρισκόταν με δύο φίλους του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά. Ο φοιτητής υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο, ενώ σε βάρος του 25χρονου τράπερ σχηματίζεται δικογραφία.

«Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Το παιδί είναι διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ… Πήρα τηλέφωνο, γιατί ειπώθηκε ότι δεν έχει υποβληθεί μήνυση και εξοργίστηκα. Βεβαίως και έχει υποβληθεί μήνυση από τους γονείς. Εάν δεν έχει σχηματιστεί, σχηματίζεται δικογραφία. Το παιδί έκανε 6 ώρες χειρουργείο. Το “δυστύχημα” είναι ότι δεν πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο το παιδί, ανέκτησε τις αισθήσεις του μετά τα χτυπήματα από 2 άτομα, και τις επόμενες ώρες δεν αισθανόταν καλά. Πήγε στο νοσοκομείο και έκανε τον διαγνωστικό έλεγχο που απαιτείται κι επιδεινώθηκε η κατάστασή του και μπήκε στο χειρουργείο», είπε η θεία του 23χρονου στην εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA».

«Σέβομαι τους γονείς που βιώνουν έναν Γολγοθά και κρέμονται από το στόμα των γιατρών και τι θα πουν. Δεν ειπώθηκε καμία κουβέντα για το γιατί έγινε η υπόθεση εναντίον του φοιτητή. Είναι πολύ άδικο αυτό που έγινε. Δεν γνωριζόταν με αυτούς τους τύπους που τον ξυλοκόπησαν. Δεν γνωρίζω κάτι για την κατάσταση της υγείας του 23χρονου. Οι γιατροί κάνουν τα πάντα», συνέχισε η συγγενής του φοιτητή.

«Ο δικηγόρος του τράπερ δεν ήταν υποχρεωμένος να πει τους ισχυρισμούς του στην τηλεόραση. Δεν ξέρω αν έχει συλληφθεί. Αν δεν κρατήθηκε, σημαίνει ότι ακόμη ερευνάται το περιστατικό. Αν ο άνθρωπος είναι στην εντατική, η κατηγορία θα είναι για βαριά σκοπούμενη βλάβη. Έχουν στοχοποιηθεί και σχολεία, ενώ όλα αυτά γίνονται σε όλα τα σχολεία, τα περιστατικά bullying. Τα περιστατικά βίας είναι συνυφασμένα με ανθρώπους που ασχολούνται με αυτή τη μουσική, και ανεβάζουν βίντεο με ναρκωτικά και όπλα. Πρέπει να έχουμε έναν μηχανισμό επέμβασης σε αυτά τα περιστατικά, που αναδεικνύουν βία, σεξ, ναρκωτικά και σεξουαλική εκμετάλλευση» είπε ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης, επίσης, στο Mega.

Διαβάστε ακόμη: