search

TOP SECRET

Καϊλή και Λοβέρδος παίζουν με τον Ανδρουλάκη το παιχνίδι της γάτας με τον ποντικό

Καϊλή και Λοβέρδος προκαλούν να τους διαγράψει, χωρίς να του δίνουν σοβαρή δικαιολογία να το πράξει!

Καϊλή και Λοβέρδος παίζουν με τον Ανδρουλάκη το παιχνίδι της γάτας με τον ποντικό

Παιχνίδι για γερά νεύρα παίζουν στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ η Εύα Καϊλή και ο Ανδρέας Λοβέρδος με τον Νίκο Ανδρουλάκη, καθώς τον προκαλούν να τους διαγράψει χωρίς όμως να του δίνουν την αφορμή εκείνη που δεν θα υπήρξαν αντιδράσεις αν το έκανε!

Η αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, που για το θέμα του Κατάρ «αδειάστηκε» δημοσίως από τον πρόεδρο του κόμματος, αποτελεί «ξένο σώμα» για την ηγεσία στη Χαριλάου Τρικούπη.

Η Εύα Καϊλή δείχνει να μην νοιάζεται καθόλου για τη γνώμη που έχει για αυτή η ηγεσία, ενώ μοιάζει «φευγάτη», με τα περισσότερα στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη να θεωρούν βέβαιη όχι μόνο την αποχώρησή της από το ΠΑΣΟΚ, αλλά και την προσχώρησή της στη Νέα Δημοκρατία!

Κάποιοι, μάλιστα, εκτιμούν ότι η Εύα Καϊλή έχει «δίαυλο επικοινωνίας» με τον Ανδρέα Λοβέρδο, αν και όπως λένε δεν μπορούν να το αποδείξουν.

Το μόνο που χαροποιεί την Χαριλάου Τρικούπη είναι πως η «ομάδα Λοβέρδου», όπως ισχυρίζονται, έχει αρχίσει και αποδυναμώνεται σημαντικά, καθώς και ο πρώην υπουργός δεν φαίνεται να έχει ως προτεραιότητά της να τη διατηρήσει.

Για παράδειγμα, βουλευτές που τον στήριξαν στη μάχη για την ηγεσία, όπως η Νάντια Γιαννακοπούλου ή ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, σε καμία περίπτωση δεν προτίθενται να αποχωρήσουν από το ΠΑΣΟΚ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, πάντως, όσο και αν προκαλείται, δεν πρόκειται να διαγράψει ούτε την Εύα Καϊλή, ούτε τον Ανδρέα Λοβέρδο. Για να πράξει κάτι τέτοιο θα πρέπει να μην του αφήσουν άλλη επιλογή- όπως λένε εκείνοι που ξέρουν.

Διαβάστε ακόμη: