Ο Κάιλ Γουόκερ πρωταγωνιστεί, για μία ακόμα φορά, με τα κατορθώματά του εκτός γηπέδου. Ο 33χρονος αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι  απασχολεί πάλι τα σκανδαλοθηρικά ΜΜΕ της Μεγάλης Βρετανίας. Η προσωπική του ζωή βγαίνει στα… μανταλάκια με τον ίδιο να δείχνει να μη νοιάζεται για όσα κάνει και για όσους οικείους του φέρνει σε δύσκολη θέση.

Sun και DailyMail αποκαλύπτουν ένα νέο ερωτικό σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον πολύπειρο αμυντικό των πρωταθλητών Αγγλίας. Τα βρετανικά ΜΜΕ μας πηγαίνουν πέντε χρόνια πίσω, τον Ιανουάριου του 2019. Τότε όπως αναφέρεται ο Κάιλ Γουόκερ φέρεται πως απατούσε τόσο τη σύζυγό του όσο και την ερωμένη του με τρίτη γυναίκα.

Η τρίτη γυναίκα με την οποία είχε συνάψει κρυφή σχέση και απατούσε τις δύο προαναφερόμενες είναι μοντέλο και την γνώρισε τον Ιανουάριο του 2019. Χρονικά δηλαδή μερικούς μήνες πριν χωρίσει οριστικά με τη σύζυγό του. Η Sun επικαλείται στενή πηγή που είναι έκπληκτη από την υπόθεση: «Είναι απίστευτο ότι ο Κάιλ έχει ακόμα ενέργεια για το ποδόσφαιρο». Φέρεται ότι γνώρισε το μοντέλο σε ένα κλαμπ τον Ιανουάριο του 2019, τέσσερις μήνες πριν χωρίσει για λίγο από τη σύζυγό του. Η σχέση κράτησε μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2021.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό ότι απατούσε την σύζυγό του, Άνι Κίλνερ διατηρώντας σχέση με την Λαουρίν Γκούντμαν.

Ο σταρ της Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται συνεχώς μέσα στα… κουτσομπολιά του Νησιού κάτι που δεν αρέσει καθόλου στον προπονητή του, Πεπ Γκουαρντιόλα. Μέχρι στιγμής οι «Πολίτες» δεν έχουν πάρει θέση για το δημοσίευμα που έχει δει το φως της δημοσιότητας. Ούτε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το γεγονός.

Διαβάστε ακόμη: