Μπορεί όταν ακούμε το επίθετο Αντετοκούνμπο, τα πρώτα ονόματα που μας έρχονται στο μυαλό να είναι ο Γιάννης, ο Θανάσης ή ο Κώστας, η Βερόνικα Αντετοκούνμπο είναι όμως ο βράχος που στηρίζει όλη την οικογένεια , όπως δεν σταματούν να αναφέρουν οι γιοί της σε κάθε ευκαιρία. Μάλιστα ο Γιάννης όταν ανακηρύχθηκε mpv την χαρακτήρισε ως ηρωίδα.

Τώρα λοιπόν ήρθε η στιγμή να βγει κ αυτή μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας κυκλοφορώντας το πρώτο δικό την τραγούδι. Ο τίτλος του κομματιού είναι “count your blessings” μέτρα δηλαδή τις ευλογίες σου και είναι  από την Παρασκευή 19/01 διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες όπως το Spotify, Apple Music, iTunes και youtube music. Καλοτάξιδο..

Ποια είναι όμως η Βερόνικα Αντετοκούνμπο 

Γεννημένη και μεγαλωμένη στο Λαγός, η 60χρονη Βερόνικα στη Νιγηρία ασχολούταν και η ίδια με τον αθλητισμό αφού ήταν επαγγελματίας αθλήτρια του άλματος εις ύψος  οι δυσκολίες όμως δεν την βοήθησαν να προχωρήσει κ άλλο.

Το 2017 χάνει τον άντρα της και πατέρα των πέντε παιδιών την, Τσαρλς Αντετοκούνμπο αλλά δεν έχασε ποτέ την ελπίδα και το χαμόγελο την, αφού συνεχίσει να βρίσκεται αδιάκοπα  δίπλα από τα παιδιά της στηρίζοντας την καριέρα τους  και τα όνειρα στο μπάσκετ. Με τα δικός της τραγουδιστικά όνειρα να γίνονται τώρα πια πραγματικότητα 

Πάτησε στο παρακάτω βιντεάκι για να το απολαύσεις κ εσύ…

 

Διαβάστε ακόμη: