To instagram δεν είναι μόνο ένα από τα διασημότερα κοινωνικά δίκτυα παγκοσμίως με δισεκατομμύρια χρήστες να το επισκέπτονται καθημερινά , αλλά και ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία διαφήμισης που αποφέρει στους εκάστοτε influencer ιδιαίτερα παχυλά έσοδα για κάθε τους ανάρτηση. Πάμε λοιπόν να δούμε τα δέκα πιο καλοπληρωμένα προφίλ αυτή τη δεδομένη στιγμή:

10) Τζάστιν Μπίμπερ

Με ακόλουθους που πλησιάζουν ούτε λίγο ούτε πολύ τα 300 εκατομμύρια δεν είναι καθόλου παράξενο που ο Τζαστιν Μπιμπερ ειναι ο πιο ακριβοπληρωμένος influencer με καταγωγή από τον Καναδά. Εδώ και 15 χρόνια άλλωστε έχει καταφέρει να εδραιωθεί ως ένα από τα πιο διάσημα μουσικά είδωλα. Όλη αυτή η δημοφιλία του μεταφράζεται σε 1,76 εκατομμύρια δολάρια κέρδος για ένα του μόνο ποστάρισμα.

9) Κλόη Καρντάσιαν

Η Κλόη μια εκ των δημοφιλών αδελφών Καρντάσιαν κατάφερε μέσω του οικογενειακού ριάλιτι όχι μόνο να ιδρύσει την δίκη της κερδοφόρα εταιρία, αλλά να κερδίζει έσοδα απλά αναρτώντας στον προσωπικό της λογαριασμό. Οι 311 εκατομμύρια ακόλουθοι της , της εξασφαλίζουν 1,86 εκατομμύρια ανά ποστάρισμα.

8) Μπιγίονσε

Η βασίλισσα, όπως την αποκαλούν, Bee δεν θα μπορούσε να λείπει από την παρούσα λίστα. Τραγουδίστρια, στιχουργός αλλά και επιχειρηματίας έχει καταφέρει να αλλάξει για πάντα τον χώρο της σόουμπιζ με την παρουσία της. 1,88 εκατομμύρια δολάρια μπαίνουν στον λογαριασμό κάθε φορά που εμφανίζεται στην αρχική σελίδα ενός από τους  320 εκατομμύρια ακόλουθους της.

7) Κιμ Καρντάσιαν

Η Κιμ Καρντάσιαν η ίσως διασημότερη και πιο επιδραστική εκ των αδελφών της είναι αναμφίβολα μια υπολογίσιμη ιντερνετική δύναμη. Με ακόλουθους που αγγίζουν τα 364 εκατομμύρια δολάρια καθένα της ποστάρισμα στο instagram αξίζει 2,17 εκατομμύρια δολάρια.

6) Αριανα Γκράντε 

Η Αριανα Γκράντε ηθοποιός και τραγουδίστρια στο επάγγελμα, ήρθε στο φως της δημοσιότητας από μικρή ηλικία ως σταρ σε εφηβικές σειρές του καναλιού Nickelodeon. Με 381 εκατομμύρια ακόλουθους στο λογαριασμό της, κάθε της ανάρτηση βρίσκεται να κοστίζει 2,26 εκατομμύρια δολάρια.

5)  Ντουέιν Τζόνσον

Ο Ντουέιν Τζονσον γνωστός κι ως « The Rock» έκανε την εμφάνιση του στο ευρύ κοινό ως παλαιστής κι ύστερα ως ηθοποιός. Οι 394 εκατομμύρια ακόλουθοι του και οι συνεργασίες του με εταιρίες που ασχολούνται με την άθληση και την διατροφή, του εξασφαλίζουν 2,32 εκατομμύρια δολάρια σε κάθε του ανάρτηση.

4) Καιλι Τζένερ

Η μικρότερη από τις αδελφές Καρντάσιαν κατάφερε να γίνει μια επιτυχημένη επιχειρηματίας αλλά και influencer.  Οι ακόλουθοι  που πλησιάσουν τα 400 παρά ένα εκατομμύριο κάνουν κάθε της ποστάρισμα να αξίζει 2,38 εκατομμύρια δολάρια.

3) Σελένα Γκόμεζ 

Τραγουδίστρια και ηθοποιός η Σελένα  Γκόμεζ μετράει 7 εκατομμύρια πωλήσεις από τα άλμπουμ που έχει κυκλοφορήσει. Με ακόλουθους που έχουν φτάσει το υπέρογκο αριθμό των 430 εκατομμυρίων, με κάθε της ανάρτηση, κερδίζει 2,55 εκατομμύρια δολάρια.

2) Λιονέλ Μέσι 

Όταν μιλάμε για τον Μέσι δεν χρειάζεται καμία άλλη σύσταση. Ο θρύλος του ποδοσφαίρου της Αργεντινής έχει καταφέρει να καταρρίψει μια σειρά από ρεκόρ γράφοντας το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία. Με ακόλουθους που αγγίζουν τα 494 εκατομμύρια κάθε του ανάρτηση του προσδίδει κοντά στα 2,59 εκατομμύρια δολάρια.

1) Κριστιάνο Ρονάλντο 

Ο σταρ της Πορτογαλίας και του ποδοσφαίρου έχει αποδείξει την αξία του εντός και εκτός γηπέδων. Οι 616 εκατομμύρια ακόλουθοι του, οι περισσότεροι που έχει λογαριασμός στην πλατφόρμα, του αποφέρουν 3,2 εκατομμύρια δολάρια ανά διαφήμιση.

Διαβάστε ακόμη: