Το Just the Two of Us ξεκινά και πάλι αλλά αυτή τη φορά όχι από τη συχνότητα του OPEN μα από τον Alpha, έχοντας πρεμιέρα το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου.

Παρουσιαστής θα είναι ο Νίκος Κοκλώνης με το σόου να επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες για ένα ατελείωτο πάρτι. Στην κριτική επιτροπή θα είναι η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής.

Η ανακοίνωση για το Just the Two of Us

«Το Just the 2 of Us με τον Νίκο Κοκλώνη, το διαφορετικό, ξεσηκωτικό, συναρπαστικό, βραδινό υπερ-show έρχεται σε σκηνή από το μέλλον και μας προσκαλεί σ ένα ατελείωτο τηλεοπτικό πάρτι λάμψης, χιούμορ, ανατροπών και αγαπημένης μουσικής με τα πιο ηχηρά ονόματα της showbiz!

Αναπάντεχα ντουέτα σε μοναδικούς συνδυασμούς ύφους, ήχων και εικόνας, από τραγουδιστές και celebrities από όλους τους χώρους του θεάματος (και όχι μόνο), γίνονται ζευγάρια, διαγωνίζονται και βάζουν φωτιά στην ολοκαίνουρια, υπερσύγχρονη, high tech σκηνή, σε ένα θέαμα διεθνών προδιαγραφών.

Στόχος τους, να κερδίσουν τις καρδιές της κεφάτης αλλά αυστηρής κριτικής επιτροπής και των τηλεθεατών, να εξασφαλίσουν την ασυλία ώστε να παραμείνουν στο show, και να κατακτήσουν στον μεγάλο τελικό την κορυφή! Σκοπός τους να συγκεντρωθεί ένα ποσό σημαντικό που θα προσφέρει πραγματική χαρά και στήριξη στο φιλανθρωπικό σωματείο που θα ενισχυθεί με την ολοκλήρωση των επεισοδίων.

Μαέστρος κι ενορχηστρωτής κάθε λαμπερού επεισοδίου, ο μοναδικός, larger than life, Νίκος Κοκλώνης, δίνει τον δικό του, ανατρεπτικό πάντα, τόνο (εντάξει μερικές φορές βγαίνει κι εκτός τόνου), παρουσιάζοντας τα ζευγάρια, συζητώντας με την κριτική επιτροπή και προσφέροντας βραδιές που γράφουν τηλεοπτική ιστορία!

Just the 2 of Us, το τραγούδι και το show γίνονται κάθε εβδομάδα το πιο λαμπερό ζευγάρι».

Ποιοι ήταν οι προηγούμενοι νικητές του Just the Two of Us;

Όσο για τους νικητές των δύο προηγούμενων season, έχουμε:

Κόνι Μεταξά και Τάσο Ξιαρχό στην πρώτη season

Josephine και Νάσο Παπαργυρόπουλο στη δεύτερη season

Ο Βασίλης Καρράς live στην πρεμιέρα του Just the 2 of Us

Ο Βασίλης Καρράς, ο μεγάλος Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής, με την ξεχωριστή, αυθεντική φωνή έρχεται ζωντανά στην πρεμιέρα του Just the 2 of Us το Σάββατο στις 20:00 στον Alpha.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής θα είναι guest στο πρώτο live του φαντασμαγορικού σόου, για να διασκεδάσει και να ξεσηκώσει τους τηλεθεατές, με την μοναδική ερμηνεία του σε παλιές και καινούργιες επιτυχίες του.

Ποια θα είναι τα ζευγάρια του Just the Two of Us;

Στο μεταξύ, πολλά ακούγονταν για τα ζευγάρια που θα συμμετάσχουν στο show και μέχρι στιγμής τίποτα δεν ήταν επίσημο. Ωστόσο, η εκπομπή Happy Day ανακοίνωσε τους παίκτες που θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό.

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου, τα ντουέτα θα είναι τα εξής:

  • Χάρης Βαρθακούρης – Άννα Μαρία Ψυχαράκη,
  • Σάσα Σταμάτη – Θέμης Αδαμαντίδης,
  • Δημοσθένης Τζουμάνης – Γιώτα Γρίβα,
  • Νίκος Μπάρκουλης – Εβελίνα Νικόλιζα,
  • Δημήτρης Αλεξάνδρου – Κέλλυ Κελεκίδου,
  • Ελένη Δήμου – Μαρίνος Κόνσολος και
  • Μαντώ – Κώστας Φραγκολιάς.

Επίσης, η ομάδα συμπληρώνεται με τα εξής ζευγάρια σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά:

  • Μάρα Μεϊμαρίδη με τον Σταν
  • Ιωάννα Τούνη με τον Νικηφόρο
  • Ελένη Βουλγαράκη με Κωνσταντίνο Παντελίδη
  • Πηγή Δεβετζή με Θάνο Πετρέλη
  • James Καφετζής με Ειρήνη Παπαδοπούλου
  • Σούπερ Κική με Γιώργο Βελισσάρη
  • Κατερίνα Λιόλιου με Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Αυτά είναι λοιπόν, τα 14 ζευγάρια που θα διαγωνιστούν φέτος.

Η έκπληξη από τον Νίκο Κοκλώνη για το Just the Two of Us

Λίγες ώρες πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του λαμπερού σόου μουσικής Just the Two of Us στον Alpha, ο Νίκος Κοκλώνης επιβεβαίωσε το άτομο το οποίο θα αναλάβει την παρουσίαση του backstage.

Όπως γνωστοποίησε ο παρουσιαστής του σόου, η Κατερίνα Στικούδη, η οποία διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, καθώς βρίσκεται στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, θα είναι η συμπαρουσιάστριά του.

Συγκεκριμένα, καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα», υποστήριξε πως «φέτος μαζί μου θα έχω και την Κατερίνα Στικούδη. Το λέμε εδώ. Είναι εννέα μηνών. Τι γίνεται άμα σπάσουν τα νερά, γιατί δεν ξέρω; Την αγαπώ πάρα πολύ».