Στο δυναμικό του Alpha εντάσσεται, σύμφωνα με ανακοίνωση του σταθμού, η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε την ανακοίνωση του ALPHA:

Εν όψει της νέας σεζόν ο ALPHA ενισχύει το νέο του πρόγραμμα, επενδύοντας σε δυνατά τηλεοπτικά πρόσωπα και προσφέροντας καθημερινά περισσότερη ψυχαγωγία.

Ο ALPHA καλωσορίζει το λαμπερό χαμόγελο της ψυχαγωγίας και με χαρά υποδέχεται και πάλι την Κατερίνα Καινούργιου.

Αν έπρεπε να βάλεις βαθμό στην Κατερίνα Καινούργιου, θα έβαζες «Α»!

Λαμπερή, αυθόρμητη, άμεση, συναισθηματική, ακομπλεξάριστη, με έντονο ταπεραμέντο και πάντα με καλή διάθεση, η Κατερίνα Καινούργιου έχει κερδίσει την αγάπη και την προτίμηση των τηλεθεατών και είναι έτοιμη να τους υποδεχθεί στο δικό τους νέο ραντεβού!

Της ευχόμαστε μία δημιουργική χρονιά γεμάτη «Καινούργιες» επιτυχίες!

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι στον ALPHA και είναι Super!

Κατερίνα Καινούργιου

Με ένα άλμπουμ φωτογραφιών από τις διακοπές που κάνει τις τελευταίες ημέρες στην Τήνο, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να μοιραστεί τα πρώτα της συναισθήματα με το κοινό που την ακολουθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην τηλεόραση μετά την επίσημη ανακοίνωση του Alpha που την καλοσωρίζει στο δυναμικό του. Η αγαπημένη παρουσιάστρια έγραψε τις πρώτες της σκέψεις για την μεγάλη της επιστροφή στον Alpha και δήλωσε ενθουσιασμένη για το νέο της τηλεοπτικό βήμα.

Μπέττυ Μαγγίρα στο OPEN

Μέλος του OPEN αποτελεί πλέον η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του καναλιού και έτσι οι φήμες που την ήθελαν να αντικαθιστά την Κατερίνα Καινούργιουτελικά επιβεβαιώθηκαν.

Η Μπέττυ Μαγγίρα αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του OPEN

Η επίσημη ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού, OPEN, για την Μπέττυ Μαγγίρα έγραφε: «Με μεγάλη χαρά η οικογένεια του OPEN καλωσορίζει τη Μπέττυ Μαγγίρα. Αεικίνητη, δυναμική, ευαίσθητη, με συνεχή παρουσία σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο, η Μπέττυ έχει αποδείξει ότι είναι ένα πολύπλευρο ταλέντο, με αστείρευτες δημιουργικές ιδέες και αμέριστη αφοσίωση σε ό,τι καταπιάνεται. Από τη νέα σεζόν, η Μπέττυ ανοίγει την πόρτα στην πρωινή ζώνη του OPEN με ένα μεγάλο ζεστό χαμόγελο και φέρνει μαζί της κέφι, θετική διάθεση και άπλετο χιούμορ».

Στην συνέχεια, μοιράστηκε και η ίδια η παρουσιάστρια τα ευχάριστα νέα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Συγκεκριμένα, ανάρτησε μία φωτογραφία από την ώρα, που υπέγραφε το συμβόλαιο στον τηλεοπτικό σταθμό.