Μπορεί να περιμέναμε περίπου 20 χρόνια, αλλά είναι γεγονός – ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez είναι και επίσημα παντρεμένοι και όλο το διαδίκτυο μιλάει για την εντυπωσιακή τελετή. Κάπου στο Λας Βέγκας, το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης και ενθουσίασε τους φαν του, που περίμεναν χρόνια για αυτή τη στιγμή.

Η γνωστή τραγουδίστρια εντυπωσίασε με το wedding look της, όχι μόνο όσον αφορά το νυφικό, αλλά και με τα μαλλιά και το μακιγιάζ που έδωσαν άλλη χάρη στο τελικό αποτέλεσμα.

Το hairstyle

Tα μαλλιά της σταρ για τον γάμο επιμελήθηκε ο διάσημος hair stylist και χρόνια συνεργάτης της, Chris Appleton. Αν και αυτό που περιμέναμε από την Lopez ήταν ένα χαμηλό και σοφιστικέ σινιόν, η ίδια αποφάσισε να κάνει την ανατροπή και να επιλέξει ένα hairstyle με όγκο, εντυπωσιακό και πληθωρικό. Τα μαλλιά της θύμιζαν παλιό Χόλιγουντ, με τα χαλαρά και ελαφριά waves να δίνουν royal αέρα στο look. Το πάνω μέρος τους ήταν πιασμένο σε μια αλογοουρά, ενώ αυτό πους μας τράβηξε πιο πολύ την προσοχή ήταν η αλλαγή στο χρώμα. Από το strawberry blonde που είχε, η Lopez πέρασε σε ένα θερμό σοκολατί που αγκάλιαζε υπέροχα τα χαρακτηριστικά και αναδείκνυε την ομορφιά της,

Το μακιγιαζ

Όπως και τα μαλλιά, έτσι και το μακιγιάζ δεν ήταν ακριβώς αυτό που περιμέναμε. Σαγηνευτικό και βαθύ, το smokey eye look που επέλεξε η Lopez έδωσε άλλη διάσταση στο νυφικό σύνλο, καθώς και έναν πιο rock και σέξι αέρα. Το απαραίτητο glam δόθηκε φυσικά από το highlighter στα ζυγωματικά, αλλά και από τα ζουμερά, glossy χείλη.

Το μανικιούρ

Η τελική πινελιά ήταν το μανικιούρ. Δημιουργία του nail artist Tom Bachik, τα νύχια της νύφης ήταν ελαφρώς τετραγωνισμένα και ballerina shaped. Το χρώμα τους ήταν ένα απαλό γκρι με μοβ τόνους, ιδανικό για να αναδείξει τόσο το δαχτυλίδι του αρραβώνα, αλλά και το δαχτυλίδι του γάμου.