Ένα από τα ζευγάρια του Hollywood που έχουν συζητηθεί πολύ το τελευταίο διάστημα και οι παπαράτσι τρέχουν για να τους απαθανατίσουν μαζί είναι η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck. Τώρα, όμως, τους είδαμε και επίσημα μαζί στην πρώτη τους εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ της Βενετίας 2021.

Το ζεύγος “Bennifer”, όπως τους αποκαλούν οι θαυμαστές και τα διεθνή μέσα, δεν αρκέστηκαν στο να εμφανιστούν (απλά) μαζί. Μας χάρισαν ένα ολόκληρο σόου, επιβεβαιώνοντας μήνες με φήμες και διάφορες παπαρατσικές φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο. Φιλήθηκαν μπροστά στις κάμερες, αγκαλιάστηκαν και έδειξαν πιο χαρούμενοι από ποτέ και μαγνήτισαν όλα τα βλέμματα.

Η Lopez εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί της Μόστρα με λευκή τουαλέτα με αποκαλυπτικό ντεκολτέ με κρυστάλλους Σβαρόφσκι δια χειρός Georges Hobeika. Συνόδευσε την λιτή δημιουργία με βραχιόλι Καρτιέ, σκουλαρίκια και δαχτυλίδι με κίτρινα διαμάντια, και πλατφόρμες Jimmy Choo. Από την άλλη, ο συνοδός της επέλεξε ένα κλασικό σμόκιν Dolce & Gabbana με παππούτσια Christian Louboutin.

Το διάσημο ζευγάρι βρίσκονται στη Μόστρα για την πρεμιέρα της ταινίας του Ben Affleck, “The Last Duel”. Η ταινία ενώνει πάλι το συγγραφικό δίδυμο, Ben Affleck και Matt Damon. Οι δύο τους είχαν υπογράψει το σενάριο της ταινίας “Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ” του 1997 και είχαν κερδίσει το Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου.

Η ταινία είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα και πραγματεύεται τις κατηγορίες της Marguerite de Carrouges που υποδύεται η Jodie Comer, συζύγου του Jean de Carrouges που ενσαρκώνει ο Matt Damon, για σεξουαλική επίθεση από τον Jacques Le Gris (Adam Driver). Η μοίρα των τριών θα καθοριστεί σε μια μονομαχία θανάτου.

Σε ό,τι αφορά τους “Bennifer”, σχεδίαζαν να παντρευτούν το 2003, αλλά ακύρωσαν το γάμο τους. Άρχισαν να βγαίνουν ξανά πριν από λίγους μήνες, όταν η Lopez ανακοίνωσε πως ακυρώνεται ο αρραβώνα της με τον Alex Rodriguez.

Όπως μπορείτε να καταλάβετε, οι φωτογραφίες τους έγιναν αμέσως viral και κέρδισαν ποικίλα σχόλια στο Twitter!