Aυτή η πόλη δεν έχει δει ποτέ ένα θέαμα όπως αυτό που εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ. Με ένα κοινό που περιλάμβανε Jennifer Lopez, Sean Combs, Doja Cat, Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Ciara, Monica Bellucci, Christian Bale, Dame Helen Mirren, Kitty Spencer και πολλους ακόμα διάσημους stars, οι Domenico Dolce και Stefano Gabbana παρουσίασαν την τελευταία τους συλλογή Alta Moda σε έναν χώρο που μέχρι τώρα δεν φιλοξένησε ποτέ επίδειξη μόδας: την πλατεία του Αγίου Μάρκου.

Η συλλογή παρουσιάστηκε με φόντο τα κανάλια με τους γονδολιέρηδες και το Παλάτι των Δόγηδων. Όπως συμβαίνει πάντα με αυτές τις συλλογές Alta Moda, τα κομμάτια χαρακτηρίστηκαν από την τοπική χειροτεχνία και τη δημιουργική κουλτούρα της πόλης, τόσο για να γιορτάσουν τον πλούτο της ιταλικής χειροτεχνίας όσο και για να προσφέρουν στους πελάτες τους ένα συγκεκριμένο και μοναδικό αναμνηστικό.

Έτσι, τα εντυπωσιακά φορέματα με georgette και τούλι ήταν κεντημένα για να αναπαράγουν με απίθανο τρόπο τα καλειδοσκοπικά μοτίβα του γυαλιού Murano ή τα φιδίσια σχέδια στο δάπεδο του St Mark’s. Υπήρχαν απίστευτοι μανδύες με σχοινιά και κόμπους και κομμάτια που παρέπεμπαν στον φημισμένο φτερωτό προστάτη των λιονταριών της πόλης, γόνδολες, και αποκριάτικες μάσκες. Το σατέν χρησιμοποιήθηκε στη συλλογή για να αντικατοπτρίζει τις αντανακλάσεις του καναλιού.

Πριν από αυτό το show, o Gabanna και o Dolce είχαν πει ότι σχεδίαζαν να παρουσιάσουν μια νεανική πλευρά της Alta Moda, “γιατί όλοι πιστεύουν ότι η μόδα είναι για τους παλιούς, αλλά δεν πρέπει να είναι έτσι”. Αυτό αποτυπώθηκε στο punk στιλ μαλλιών και στο κάστινγκ που περιελάμβανε μια σειρά από διασημότητες όπως οι Chance, Jessie James και D’Lila Star (κόρες Sean Combs), Deva (κόρη της Monica Bellucci), Emmeline, (κόρη του Christian Bale) και Leni (κόρη της Heidi Klum).

Jennifer Lopez :Η σούπερ glamorous εμφάνισή της

Η Jennifer Lopez απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι είναι η βασίλισσα του στιλ κάνοντας μια σούπερ glamorous εμφάνιση στο show των Dolce & Gabbana στη Βενετία. H 52χρονη τραγουδίστρια ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες από την εμφάνισή της με ένα πολύχρωμο floral outfit που είχε ολοκληρώσει με μια ασορτί κάπα και εντυπωσιακό αξεσουάρ στα μαλλιά.

Στις φωτογραφίες φαίνονται κοντινά πλάνα και από το εντυπωσιακό μακιγιάζ της αλλά και το χτένισμα με το ξεχωριστό headpiece.

Το λάθος της Λόπεζ

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Τζένιφερ Λόπεζ ήταν συγκλονιστική στην επίδειξη μόδας του οίκου Dolce & Gabbana στη Βενετία χθες το βράδυ. Αλλά η αψεγάδιαστη σταρ έκανε ένα faux pas – ξεχνώντας να αφαιρέσει την τιμή από την κάπα της.

Η Τζένιφερ Λόπεζ εθεάθη να περπατά κατά μήκος μιας προβλήτας καθώς έφευγε από το ξενοδοχείο της, πηγαίνοντας προς ένα θαλάσσιο ταξί για να την μεταφέρει στο λαμπερό γεγονός, στο οποίο έδωσαν το παρών η Χάιντν Κλουμ, Έλεν Μίρεν και φυσικά την λαίδη Κίτι Σπένσερ, η οποία είναι προσφάτως φορούσε Dolce & Gabbana στο γάμο της.

Το faux pas της Λόπεζ

Την ώρα λοιπόν, που η 52χρονη τραγουδίστρια περπατούσε συνοδευόμενη από τους σωματοφύλακές της, ο αέρας σήκωσε την κάπα της και φάνηκε το ταμπελάκι με την τιμή στο μέσα μέρος. Το δραματικό σύνολο της Τζένιφερ Λόπεζ αποτελούνταν από μια λουλουδάτη, πράσινη και ροζ κάπα με φουσκωτά μανίκια και ένα μπουστάκι με κοσμήματα. Το κάτω μέρος ήταν ένα μαύρο μεταξωτό παντελόνι διακοσμημένο με τριαντάφυλλα ενώ το λουκ ολοκλήρωσε με αστραφτερές γόβες.

Η Heidi Klum και η κόρη της στη Βενετία με απαράμιλλο στυλ

Heidi και Leni εθεάθησαν στη Βενετία για το event του οίκου Dolce & Gabbana και, φυσικά, ο φωτογραφικός φακός δεν μπορούσε να μείνει μακριά από τα κορίτσια και τα υπέροχα και φρέσκα looks τους.

Η κόρη της, Λένι Κλουμ, περπάτησε στην πασαρέλα φορώντας ένα υπέροχο μίνι φόρεμα σε βαθύ γαλάζιο, τιάρα και εντυπωσιακά κοσμήματα.

Η 17χρονη Λένι, που είναι εκθαμβωτικά όμορφη όπως η μητέρα της, έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα στην εβδομάδα μόδας του Βερολίνου τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ προηγήθηκε και ένα εξώφυλλο μαζί με τη διάσημη μητέρα της.

Η Χάιντι Κλουμ απαθανάτισε τη στιγμή με φωτογραφίες και βίντεο που ανάρτησε στο Instagram της, ενώ σε ένα η Λένι φαίνεται να χαμογελά από την πασαρέλα μόλις εντοπίζει τη μητέρα της στο ακροατήριο.