Η επανένωση της Jennifer Lopez και του Ben Affleck είναι γεγονός που έχει ενθουσιάσει τους απανταχού fan των δύο σταρ ενώ τώρα οι φήμες για γάμο οργιάζουν.

Το διάσημο ζευγάρι μπορεί να αποφεύγουν να μιλάνε για τα κοινά τους σχέδια, ωστόσο οι τελευταίες τους κινήσεις αποδεικνύουν πως η σχέση τους μέρα με την μέρα γίνεται ολοένα και πιο σοβαρή.

Λίγο μετά την είδηση που τους θέλει να ψάχνουν για σπίτι και τις κοινές βόλτες με τα παιδιά τους, ο Ben Affleck ξεκίνησε να ψάχνει για δαχτυλίδι.

Ετοιμάζονται για γάμο ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez;

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης απαθανατίστηκε να κάνει βόλτα με τον γιο του και τη μητέρα του σε εμπορικό κέντρο στο Λος Άντζελες και μεταξύ άλλων ο φακός τον «συνέλαβε» να κοιτάζει μονόπετρα σε γνωστό κοσμηματοπωλείο.

Τα αμερικανικά ΜΜΕ ωστόσο υπογραμμίζουν πως όσο και αν ο Ben Affleck θέλει να ζητήσει το χέρι της Jennifer Lopez, είναι αποφασισμένος να μην κάνει βιαστικές κινήσεις ώστε να δώσουν χρόνο στα παιδιά τους να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα της ζωής τους.

Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε πως το 2002, κατά τη διάρκεια του πρώτου τους αρραβώνα, ο Ben Affleck διάλεξε για την εκρηκτική λατίνα σταρ, ένα δαχτυλίδι αρραβώνων με σχέδιο με ροζ διαμάντι 6,1 καρατίων από τον διάσημο σχεδιαστή κοσμημάτων Harry Winston.

Ο αρραβώνας τους τότε έληξε άδοξα και το 2004 ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, ωστόσο οι δυο τους ζουν και πάλι έναν νέο έρωτα.

Η Λατίνα σταρ και ο ηθοποιός, πάντως, εντοπίστηκαν την Τετάρτη να κρατιούνται χέρι χέρι σε μια βόλτα τους για ψώνια στο εμπορικό κέντρο Westfield Century City στο Λος Άντζελες ντυμένοι…ασορτί!

Για την έξοδό τους, συντονίστηκαν με ασορτί σύνολα σε μαύρο και γκρι, με την Lopez να φοράει μια pencil φούστα, αμάνικο τοπ με ζιβάγκο και μαύρες στιλέτο γόβες και τον Affleck ένα μαύρο πουκάμισο, γκρι παντελόνι, και γυαλιά ηλίου.

Jennifer Lopez - Ben Affleck: Ετοιμάζονται για γάμο;