Το όνειρο όλων των φαν των «Μπενιφερ», γίνεται πραγματικότητα καθώς εκτός από τις ρομαντικές στιγμές του ζευγαριού τα πράγματα σοβαρεύουν και έρχονται όλο και πιο κοντά. Σε πρόσφατη νυχτερινή έξοδο σε θέατρο του Λος Άντζελες, το (ξανά) ερωτευμένο ζευγάρι Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ, έφερε τα παιδιά του αλλά και η μητέρα του Αφλεκ.

Εικόνα

Ο μόνος που έλειπε ήταν ο μικρός γιος του Μπεν, Σαμουήλ 9 ετών. Μαζί ήταν όμως οι δύο κόρες του Μπεν Αφλεκ, Βιολετ και Σεραφίνα και τα δίδυμα της Λόπεζ, Μαξ και Έμμι.

Εικόνα

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ταμπλόιντς, το ζευγάρι αντάλλαξε και ένα φιλί όταν ολοκληρώθηκε η παράσταση μέσα από τις μάσκες τους. Πάντως, παρά τον ενθουσιασμό που επικράτησε έξω από το θέατρο, όταν μπήκε μέσα η οικογένεια δεν τους αντιλήφθηκε κανείς γιατί ήδη είχαν σβήσει τα φώτα.

Εικόνα

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι τα ξανά βρήκε τον Απρίλιο, έναν μήνα αφού χώρισε η Λόπεζ από τον αρραβωνιαστικό της Άλεξ Ροντρίγκεζ. Το 2002-2004 ο Αφλεκ και η Λόπεζ είχαν αρραβωνιαστεί. Η λατίνα τραγουδίστρια στο παρελθόν είχε αναφερθεί στη θυελλώδη αυτή σχέση λέγοντας ότι ίσως ο μεγαλύτερος της έρωτας να ήταν ο Άφλεκ καθώς ο χωρισμός τους την είχε ρίξει στα πατώματα.