Η Τζένιφερ Λόπεζ πρωταγωνίστησε στην καμπάνια της Louis Vuitton το 2003, προβάλλοντας τα ρούχα του οίκου και τις εμβληματικές τσάντες με το μονόγραμμα.

Ωστόσο, παρά την επιτυχία της καμπάνιας, η Λόπεζ δεν επέστρεψε ως το πρόσωπο της Louis Vuitton και αυτό επειδή οι ενέργειές της αναστάτωσαν τα στελέχη σε τέτοιο βαθμό που αποφάσισαν να μην συνεργαστούν ποτέ ξανά μαζί της.

Συγκεκριμένα, η Louis Vuitton δεν ανανέωσε το συμβόλαιο αφού η Λόπεζ φέρεται να πήρε μαζί της αντικείμενα αξίας χιλιάδων δολαρίων.

Γιατί η Louis Vuitton «έδιωξε» την Τζένιφερ Λόπεζ από πρέσβειρα του οίκου μετά τη φωτογράφιση της διαφημιστικής καμπάνιας της

Μετά την ολοκλήρωση της καμπάνιας στο Παρίσι το 2003, η Τζένιφερ Λόπεζ φέρεται να πήρε μαζί της μια εκτεταμένη συλλογή από τσάντες και ρούχα της Louis Vuitton.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Sun, η Λόπεζ δεν περιορίστηκε σε λίγα αντικείμενα, αλλά γέμισε τις τσάντες με παπούτσια, τσάντες, φορέματα και πολλά άλλα. Η εκτιμώμενη αξία των αντικειμένων Louis Vuitton με τα οποία έφυγε ξεπέρασε τα 6.000 δολάρια, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα αν και εικάζουμε πώς το ποσό είναι πολύ μεγαλύτερο. Μάλιστα, μια πηγή δήλωσε στη Sun ότι η Τζένιφερ Λόπεζ έστειλε πίσω έναν βοηθό από το προσωπικό της για να πάρει ένα ξεχασμένο ζευγάρι κάλτσες Louis Vuitton.

O οίκος Louis Vuitton υπέγραψε τον Απρίλιο του 2003 με τη Τζένιφερ Λόπεζ ένα συμβόλαιο για τη διαφημιστική του καμπάνια για το φθινόπωρο και το χειμώνα, αξίας 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων . Εκείνη την εποχή, ο σχεδιαστής Marc Jacobs εξέφρασε την επιθυμία του για ένα σύγχρονο είδωλο που θα εκπροσωπούσε τον οίκο και η Τζένιφερ Λόπεζ ήταν το κατάλληλο πρόσωπο λόγω της εκλεπτυσμένης επιρροής της.

Μάλιστα όταν ο Jacobs ανακοίνωσε τη Λόπεζ ως το νέο πρόσωπο της Louis Vuitton, αυτό θεωρήθηκε ως μια μεγαλοφυής κίνηση, με την ελπίδα να επεκτείνει την απήχηση του brand στο χιπ-χοπ κοινό, το οποίο αποτελεί μέρος της μουσικής βάσης των θαυμαστών της.

Παρά τον αρχικό ενθουσιασμό, όμως, φαίνεται πώς η συνεργασία τους δεν εξελίχθηκε όπως περίμεναν. Ενώ οι εκπρόσωποι της Louis Vuitton απέφυγαν να σχολιάσουν τις φερόμενες ενέργειες της Λόπεζ, δήλωσαν ότι η συνεργασία της με τον οίκο ήταν ένα συμβόλαιο μόνο για μία φορά.

Πριν η Τζένιφερ Λόπεζ αναλάβει τον ρόλο του προσώπου της Louis Vuitton, η Τσέχα ηθοποιός και πρώην μοντέλο Εύα Χερτζίκοβα διετέλεσε πρέσβειρα του οίκου.

Διαβάστε ακόμη: