Τα total Chanel σύνολα της Jennifer Lopez . Με τηλεοπτικό παρουσιαστή τον Tom Hanks πραγματοποιήθηκε χθες η τελετή ορκωμοσίας του Joe Biden και εκτός από τη Lady Gaga που ερμήνευσε τον αμερικανικό εθνικό ύμνο, εκεί βρέθηκε και η Jennifer Lopez για να τραγουδήσει τα «This Land is Your Land» και «America The Beautiful».

Κατά την άφιξή της στο Καπιτώλιο, η 51χρονη τραγουδίστρια φορούσε ένα total Chanel σύνολο με παλτό και παντελόνι pied de poule συνδυασμένο με λευκό πουκάμισο και pearl ζώνη.

Στη συνέχεια και κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της, προτίμησε και πάλι Chanel: συγκεκριμένα ένα σύνολο από τη ready-to-wear κολεξιόν του οίκου Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2019 σε λευκές και εκρού αποχρώσεις αποτελούμενο από tweed παλτό, μεταξωτή μπλούζα, παντελόνι κεντημένο με πούλιες. Την εμφάνισή της ολοκλήρωσε με εντυπωσιακά κοσμήματα επίσης Chanel.

Συνοδευόμενη από τον σύντροφό της Alex Rodriguez, η JLo απαθανατίστηκε κατά την αποχώρησή της με ολόλευκο μπερέ, λευκά δερμάτινα γάντια και clutch bag του ίδιου χρώματος.

https://www.youtube.com/watch?v=ojw6f6EgFaQ&feature=emb_logo

Παράλληλα, η επιλογή του λευκού χρώματος στην εμφάνισή της μόνο τυχαία δε μπορεί να θεωρηθεί καθώς αποτελούσε σήμα κατατεθέν του κινήματος των σουφραζετών που μαχόταν για το δικαίωμα των γυναικών στην ψήφο. Στις αρχές του 20ου αιώνα, όταν οι εφημερίδες τυπώνονταν ασπρόμαυρες, οι φωτογραφίες τους ντυμένες στα λευκά μπορούσαν με αυτόν τον τρόπο να ξεχωρίσουν.