Μπορεί ο μπαμπάς της να ευθύνεται για μερικές από τις μεγαλύτερες τεχνολογικές ανακαλύψεις του αιώνα αλλά η ίδια επέλεξε να πατήσει γερά στα δικά της πόδια.

Ο λόγος για την Ιβ Τζομπς, κόρη του μεγιστάνα που διάλεξε να κάνει καριέρα μοντέλου.

Η καλλονή 23χρονη έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο της στην πασαρέλα στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και τους άφησε όλους άφωνους.

Η Ιβ ξεκίνησε να εργάζεται από πολύ μικρή, αφού ο πατέρας της δεν επέτρεπε τα παιδιά του να μένουν άπραγα λόγω της περιουσίας τους.

Μάλιστα η μητέρα της δήλωσε πως η κόρη της δεν θα λάβει καθόλου χρήματα, αφού όλα τα χρήματα που ανήκουν στην οικογένεια θα δοθούν για φιλανθρωπίες.

Ο μπαμπάς της – ο οποίος πέθανε σε ηλικία 56 ετών το 2011 από καρκίνο στο πάγκρεας – πέρασε την περιουσία των δισεκατομμυρίων δολαρίων στη μαμά της Ιβ, την 56χρονη επιτυχημένη επενδύτρια Λόρεν.

Και ενώ η μητέρα της είναι το 35ο πλουσιότερο άτομο στον κόσμο και λέγεται ότι αξίζει περίπου 20 δισεκατομμύρια λίρες (27,5 δισεκατομμύρια δολάρια), στα παιδιά του Τζομπς, έχουν πει ότι πρέπει να βγάλουν τα δικά τους χρήματα.

Η Λόρεν, που παντρεύτηκε τον Στιβ Τζομπς το 1991 μετά από ένα meeting, όταν έδωσε μια ομιλία στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ όπου ήταν φοιτήτρια, είπε στους New York Times νωρίτερα φέτος: «Κληρονόμησα τον πλούτο μου από τον άντρα μου, ο οποίος δεν ενδιαφερόταν για την απόκτηση πλούτου. Δεν με ενδιαφέρει να κληρονομήσω πλούσια κτήρια και αυτό το γνωρίζουν τα παιδιά μου. Ο Στιβ δεν ενδιαφερόταν γι’ αυτό. Αν ζήσω αρκετά, αυτό τελειώνει με εμένα».

Μπορεί να έχει τον κόσμο στα πόδια της, αλλά όταν πρόκειται για ρομαντισμό, η Ιβ πατά τα πόδια της στη γη.

Μιλώντας στο περιοδικό Horse Sport το 2019, όταν της ζητήθηκε να αποκαλύψει ένα πράγμα για τον εαυτό της που προκαλεί έκπληξη, η Ιβ αποκάλυψε: «Γνώρισα τον φίλο μου μέσω ενός μηνύματος στο Instagram – κυρίες, κάντε το!».

Παρόλο που δεν διευκρίνισε το όνομα του φίλου της, πληροφορίες πέρυσι ανέφεραν ότι έβγαινε με τον φοιτητή του Πανεπιστημίου Μπράουν και τον αθλητή υδατοσφαίρισης Aidan Reilly, αν και λίγα είναι γνωστά για το ειδύλλιό τους.

Προηγουμένως, η Ιβ Τζομπς, είχε σχέση με τον φοιτητή του Miami School of Business, Garza Pérez, μετά τη γνωριμία τους σε μια εκδήλωση σχετική με την ιππασία.

Όπως και η Ιβ, ο Eugenio κατάγεται από μια οικογένεια επιχειρηματιών και είναι ο εγγονός του Eugenio Garza Sada, ο οποίος ήταν πρόεδρος του Ομίλου VISA.