Σε μια διαφημιστική καμπάνια για το Glossier’s, ποζάροντας στην μπανιέρα της, έλαβε μέρος η κόρη του Στιβ Τζομπς κάνοντας το ντεμπούτο της σαν μοντέλο.

Το 22χρονο μοντέλο λάμπει δίπλα στην Σίντνεϊ Σουίνι και την Ναόμι Σμολς στη νέα καμπάνια σύμφωνα με την ιδρυτή της Glossier, Έμιλι Βάις. «Η Ιβ Τζομπς – ναι, Apple Τζομπς – μεγάλωσε και φωτογραφήθηκε για το εορταστικό Glossier 2020» έγραψε κάτω από τις φωτογραφίες της Ιβ που μοιράστηκε στο Instagram.

Στις φωτογραφίες η κόρη του Στιβ Τζομπς ποζάρει καλύπτοντας με φυσαλίδες το γυμνό κορμί της και δείχνει να απολαμβάνει το κρασί της από τη μία και από την άλλη να περιποιείται τα χείλη της. Ακόμη κι αν είναι στην μπανιέρα, φορά άφθονα χρυσά κοσμήματα, όπως ένα χοντρό περιδέραιο και δαχτυλίδια και χρυσά σκουλαρίκια.

Η Ιβ, κόρη του αποθανόντος ιδρυτή της Apple και της δισεκατομμυριούχου επενδύτριας Λόρεν Πάουελ Τζομπς. αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα στον λογαριασμό της στο Instagram, πως θα συμμετείχε στην καμπάνια της εταιρείας καλλυντικών, αναρτώντας φωτογραφίες. «Χίλια ευχαριστώ στην Έμιλι Βάις και σε όλους στην Glossier. Ρίξτε μια ματιά στην συλλογή» έγραψε στην λεζάντα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eve Jobs (@evecjobs)

 

Η κόρη του Στιβ Τζομπς έλαβε δεκάδες κολακευτικά σχόλια συμπεριλαμβανομένου ενός μηνύματος από την φίλη της Τζένιφερ Γκέιτς, της 24χρονης κόρης του Μπιλ και της Μελίντα Γκέιτς, η οποία έγραψε: «Τρελαμένη με αυτή την συνεργασία».