Ο Ζεράρ Πικέ βρέθηκε στο Παρίσι όπου φωτογραφήθηκε με το διάσημο μοντέλο Ιρίνα Σάικ. Η συνάντηση του επιχειρηματία, ιδιοκτήτη του επενδυτικού fund Kosmos και ιδρυτή της Kings League, ενός πρωταθλήματος 7×7 που κάνει… θραύση στην πλατφόρμα Twitch, συνέβη το βράδυ της Πέμπτης (19/1), σύμφωνα με τον ισπανικό τηλεοπτικό σταθμό Telecinco.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ήταν η Ιρίνα Σάικ εκείνη που θέλησε να φωτογραφηθεί με τον 35χρονο ποδοσφαιριστή. Βρέθηκαν και οι δύο στο παιχνίδι Ντιτρόιτ Πίστονς-Σικάγο Μπουλς (108-126) που έγινε στην «Accor Arena» της γαλλικής πρωτεύουσας στο πλαίσιο των διεθνών αγώνων του NBA σε διάφορες μεγαλουπόλεις του κόσμου για να προωθήσει την λίγκα.

Ο Πικέ έχει σχέσεις με την λίγκα καθώς ορισμένοι από τους μετόχους της Kosmos είτε έχουν εταιρίες που είναι σπόνσορες σε ομάδες της λίγκας ή παρέχουν υπηρεσίες στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου ή έχουν μερίδια μετοχών σε ομάδες.

Ο Πικέ δέχθηκε το αίτημα της Ρωσίδας καλλονής που στο παρελθόν είχε σχέση με τον πρώην σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ έχει κι ένα παιδί με τον διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ, Μπράντλεϊ Κούπερ. Αυτό που προκάλεσε εντύπωση στα social media είναι πως η Σάικ υποτίθεται πως υπέστη από τον «CR7» ότι ακριβώς και η Σακίρα από τον Πικέ – δεν ήταν πιστός μετά από μια μακρόχρονη σχέση.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Πικέ αφού είδε το παιχνίδι αποχώρησε από το γήπεδο και πήγε να διασκεδάσει σε νυχτερινό κλαμπ του Παρισιού σε event που είχε διοργανώσει το NBA. «Ακολούθησε ξεφάντωμα», σημειώνει χαρακτηριστικά. Μάλιστα, κάποιοι Youtubers (Drafteados) που βρίσκονταν στο ίδιο μαγαζί μ’ εκείνον είπαν πως «ήπιε πολύ κι έμεινε τελευταίος στο μαγαζί. Τους έβγαλε όλους νοκ άουτ». Επίσης ανέφεραν πως ο Πικέ ήταν μόνος του, χωρίς την Κλάρα Κία.

Διαβάστε ακόμη: