Τις αντιδράσεις για την πρόσφατη φωτογράφησή της στο Λονδίνο σχολίασε η Νατάσα Μποφίλιου, στο podcast του Pride Radio 986 και στον Τάσο Μπιμπισίδη.

«Έχω κριθεί πολλές φορές για την εικόνα μου, και από τη μία πλευρά και από την άλλη. Δηλαδή έχω κριθεί για την εικόνα μου, γιατί δεν μπορώ να είμαι έντεχνη τραγουδίστρια και να είμαι ντυμένη έτσι. Δεν μπορώ να τραγουδάω αυτό το είδος μουσικής και να έχω τα μαλλιά μου σε αυτό το χρώμα. Πρέπει να αδυνατίσω γιατί δεν γίνεται να φοράω στενά ρούχα. Έχει έρθει καλλιτέχνιδα και μου έχει πει “μα δεν μπορεί να είσαι αυτά τα παραπάνω κιλάκια και να φοράς τόσο στενά ρούχα, πρέπει να φοράς φαρδιά ρούχα”.

Μα εγώ ήθελα να φοράω στενά ρούχα για να επιβάλω το δικαίωμά μου να κάνω ό,τι μου γουστάρει. Να φοράω στενά ρούχα μου άμα θέλω, να βγάζω τα β@@ μου άμα θέλω, οπότε εγώ είχα την ανάγκη να το διεκδικήσω χωρίς να έχω τα εργαλεία να τοποθετηθώ σε αυτό και να το εξηγήσω» ανέφερε η Νατάσα Μποφίλιου.

«Ο κυριότερος λόγος, νομίζω, που έγινε όλο αυτό, δεν είναι επειδή είμαι γυναίκα, είναι επειδή είμαι γυναίκα, αριστερή και έχω το θάρρος της γνώμης μου», τόνισε η γνωστή τραγουδίστρια.

Οι αντιδράσεις

Η Νατάσσα Μποφίλιου επισκέφθηκε πρόσφατα το Λονδίνο, όπου και φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες της προώθησης της εταιρείας με ρούχα της αδερφής της.

Η τραγουδίστρια πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με φόντο τους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας, φορώντας κομψά ρούχα και αξεσουάρ.

Ωστόσο, οι φωτογραφίες της, τις οποίες η ίδια μοιράστηκε στα social media, προκάλεσαν αντιδράσεις με τα σχόλια στο Twitter να πέφτουν «βροχή», καθώς κάποιοι χρήστες θεώρησαν ότι οι εικόνες αυτές έρχονται σε αντίθεση με την ιδεολογική τοποθέτηση της τραγουδίστριας.

Ωστόσο πολλοί χρήστες υπερασπίστηκαν το δικαίωμα της Νατάσας Μποφίλιου να ντύνεται όπως θέλει, καθώς δεν μπορεί να κρίνεται κάποιος από τα ρούχα που φοράει.

Θετικά σχόλια έκαναν πολλοί συνάδελφοί της από τον χώρο του θεάματος όπως ο Μάριος Φραγκούλης, η Σμαράγδα Καρύδη, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Κώστας Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου.

Διαβάστε ακόμη: