search

LIFESTYLE

Νατάσσα Μποφίλιου: «Συνεχίζω απτόητη» – Η πρώτη αντίδραση μετά τον σάλο για το ταξίδι στο Λονδίνο

Η πρώτη αντίδραση της Νατάσσας Μποφίλιου μετά τον «διχασμό» στα social media

Νατάσσα Μποφίλιου για Λονδίνο: Με κρίνουν γιατί είμαι γυναίκα και αριστερή με άποψη

Μπορεί οι φωτογραφίες στα social media από το ταξίδι της Νατάσσας Μποφίλιου στο Λονδίνο να δίχασαν το Twitter, ωστόσο η δημοφιλής ερμηνεύτρια δηλώνει απτόητη παρά τις αντιδράσεις.

«Τι να απαντήσει κανείς σε ένα τέτοιο αφήγημα; Δεν πτοούμαι με τίποτα και συνεχίζω», ανέφερε η Ν. Μποφίλιου στην Έλενα Χριστοπούλου και στο «Πρωινό μας».

Δίχασαν τα social media οι φωτογραφίες από το Λονδίνο

Η Νατάσσα Μποφίλιου επισκέφθηκε αυτές τις μέρες στο Λονδίνο, όπου και φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες της προώθησης της εταιρείας με ρούχα της αδερφής της. Η τραγουδίστρια πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με φόντο τους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας, φορώντας κομψά ρούχα και αξεσουάρ.

Ωστόσο, οι φωτογραφίες της, τις οποίες η ίδια μοιράστηκε στα social media, προκάλεσαν αντιδράσεις με τα σχόλια στο Twitter να πέφτουν «βροχή», καθώς κάποιοι χρήστες θεώρησαν ότι οι εικόνες αυτές έρχονται σε αντίθεση με την ιδεολογική τοποθέτηση της τραγουδίστριας. Ωστόσο πολλοί χρήστες υπερασπίστηκαν το δικαίωμα της Νατάσας Μποφίλιου να ντύνεται όπως θέλει, καθώς δεν μπορεί να κρίνεται κάποιος από τα ρούχα που φοράει.

Θετικά σχόλια έκαναν πολλοί συνάδελφοί της από τον χώρο του θεάματος όπως ο Μάριος Φραγκούλης, η Σμαράγδα Καρύδη, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Κώστας Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου.

Η Νατάσσα Μποφίλιου έχει δηλώσει ότι υποστηρίζει το ΚΚΕ και ότι περιμένει έναν ηγέτη «για να ανέβει στο βουνό», δήλωση η οποία είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις.

Η ερμηνεύτρια τοποθετείται επίσης πολύ συχνά για κοινωνικά θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα, όπως για οι γυναικοκτονίες, ενώ είναι και πρόεδρος του νεοσύστατου Σωματείου Ελλήνων Τραγουδιστών.

Πρόσφατα βρέθηκε και πάλι στο στόχαστρο, λόγω της συμμετοχής της σε αντιπολεμική συναυλία στο Σύνταγμα για τον πόλεμο στην Ουκρανία, με αφορμή τη δήλωσή της ότι η θέση της «είναι ολιστική κατά του πολέμου».

Η επίμαχη φωτογράφηση στους δρόμους του Λονδίνου

 

Διαβάστε ακόμη: