search

AREA 51

Προϋπολογισμό σοκ με ζημιές 5,5 εκατ. για το 2023 από 1,5 εκατ. πέρυσι, κατέθεσε στο Υπουργείο Οικονομικών η Βασιλική Λαζαράκου – Τι θα κάνει άραγε ο Σταϊκούρας;

Όπως πάει στο τέλος «θα βάλει λουκέτο» στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς – Τι επιπλέον κόστη και έξοδα θα καλύψει η διαφορά των 4 εκατ. ευρώ;

Όταν η Λίντα Έβανς (σαπουνόπερα Δυναστεία) της Επ. Κεφαλαιαγοράς (κατά κόσμον Βασιλική Λαζαράκου) ξεθάβει για άγνωστο λόγο και αιτία την υπόθεση Ελλάκτωρα- Reggeborgh - Λιανού -  Τα μάζεψε άρον άρον μετά την κατακραυγή του ΔΣ!

Στο νέο κτίριο γραφείων επί της οδού Ιπποκράτους μετακομίζει εντός των ημερών η Επ. Κεφαλαιαγοράς και ήδη μου μεταφέρεται μια γκρίνια από το στελεχιακό δυναμικό που διαμαρτύρεται ότι παρά τα εκατομμύρια που ξοδεύτηκαν, θα κάθονται ο ένας πάνω στον άλλον!

Ωστόσο, αυτό είναι το μικρό πρόβλημα που αφορά την Επ. Κεφαλαιαγοράς και ειδικά όλους αυτούς που από την άνεση του γκλάμουρους κέντρου θα στοιβάζονται σαν τσουβάλια δίπλα από τα Εξάρχεια!

Βλέπετε η Βασιλική Λαζαράκου (Βασίλω όπως την αποκαλούν στην ΕΚ) είναι απλό και λαϊκό κορίτσι! Σαν να έχει βγει από την σαπουνόπερα «Ντάλας» ή την «Τόλμη και γοητεία»!

Το μείζον ζήτημα για την Επ. Κεφαλαιαγοράς είναι ότι έτσι όπως το πάει η Βασίλω, στο τέλος το μαγαζί «θα βάλει λουκέτο»!

Μου λένε καλά πληροφορημένες πηγές, που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, ότι στο γραφείο του Υπ. Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα κατέφθασε ο προϋπολογισμός της Επ. Κεφαλαιαγοράς για το 2023, όπου προβλέπονται ζημίες κοντά στα 5,5 εκατ. ευρώ!!!

Από ζημιές γύρω στο 1,5 εκατ. ευρώ που προέβλεπε ο προϋπολογισμός του 2022!!!

Πραγματικά είμαι περίεργος από τι και πως θα προκύψουν τέτοιου ύψους ζημιές για μια Ανεξάρτητη Αρχή που θα πρέπει να τις πληρώσει ο ελληνικός λαός μέσα από τις χρηματοδοτήσεις του δημοσίου!

Γιατί τέτοιες ζημιές κυρία Λαζαράκου; Αληθεύουν οι σχετικές πληροφορίες από το Υπ. Οικονομικών όπου οι υπηρεσιακοί του Χρ. Σταϊκούρα πήγαν να πέσουν κάτω μόλις πήραν στα χέρια τους τον σχετικό προϋπολογισμό;

Και αλήθεια, τον προϋπολογισμό αυτό τον ενέκρινε ομόφωνα το ΔΣ της Επ. Κεφαλαιαγοράς;

Δυστυχώς προβλέπω, πως έτσι όπως πάει το πράγμα η Επ. Κεφαλαιαγοράς σε λίγο καιρό «θα βάλει λουκέτο», πάει για κλείσιμο!

Ο Χρ. Σταϊκούρας, που έχει πλείστες όσες ευαισθησίες με τους τραπεζίτες, τι θα κάνει άραγε; Θα εγκρίνει τον προϋπολογισμό έκτρωμα με την πρόβλεψη ζημιών κοντά στα 5,5 εκατ.; Από 1,5 πέρυσι!!! Αυτά τα 4 εκατ. ευρώ διαφορά τι θα καλύψουν άραγε; Πού θα κατευθυνθούν;

Διαβάστε ακόμη: