Οι μετοχές αυξήθηκαν ελαφρά την Τετάρτη μετά το υψηλό του S&P 500 για το 2023.

Ο δείκτης Dow Jones Industrial Average αναρριχήθηκε μόλις 17 μονάδες, ή 0,05%. Ο S&P 500 κέρδισε 0,1% και ο   Nasdaq Composite σημείωσε άνοδο 0,3%.

Η περίοδος των οικονομικών αποτελεσμάτων συνεχίστηκε με τα αποτελέσματα της Dave & Buster’s και Stitch Fix. Η Dave & Buster’s κέρδισε 20,6%, ενώ η Stitch Fix κέρδισε περισσότερο από 17%.

Εν τω μεταξύ το εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ συνέχισε να αυξάνεται τον Απρίλιο, αλλά ήταν ελαφρώς χαμηλότερο από τις προσδοκίες των οικονομολόγων. Το έλλειμμα θα μπορούσε να μεταφραστεί σε χαμηλότερη αύξηση του ΑΕΠ για το δεύτερο τρίμηνο.

Ανοδικά κινήθηκαν οι μετοχές κατά τη συνεδρίαση της Τρίτης

Ο δείκτης S&P 500 της Wall Street σημείωσε άνοδο 0,24% για να τερματίσει στο υψηλότερο επίπεδό του από τον Αύγουστο του 2022, ενώ ο Nasdaq Composite αυξήθηκε 0,36% για να κλείσει στο υψηλότερο κλείσιμό του το 2023. Ο βιομηχανικός μέσος όρος Dow Jones σημείωσε άνοδο 10,42 μονάδες ή 0,03%, υπό πίεση από τις μετοχές υγείας Merck και UnitedHealth.

Η ανοδική τάση της Τρίτης ακολούθησε το ράλι της περασμένης εβδομάδας.

Ωστόσο, τα συνεχιζόμενα μέτρια κέρδη αντί για απότομες υποχωρήσεις μετά από μια σημαντική άνοδο θα μπορούσαν να σηματοδοτήσουν περισσότερα καλά νέα στο μέλλον, δήλωσε ο Adam Sarhan, Διευθύνων Σύμβουλος της 50 Park Investments.

«Το γεγονός ότι αρνείται να πέσει είναι εξαιρετικά θετική ένδειξη», είπε. «Κανονικά, μετά από μια μεγάλη άνοδο, βλέπεις μια υποχώρηση της αγοράς και όταν η αγορά δεν υποχωρεί και πηγαίνει πλάγια, αυτό για μένα είναι πολύ ανοδικό».

Η JPMorgan αυξάνει τον στόχο τιμής του Netflix

Ο αναλυτής της JPMorgan Doug Anmuth αύξησε τον στόχο τιμής του για τον γίγαντα streaming, λέγοντας ότι η καταστολή της κοινής χρήσης κωδικού πρόσβασης μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση των εσόδων.

«Ενημερώνουμε το μοντέλο μας NFLX για να αξιοποιήσουμε την ευρύτερη ευκαιρία για Κοινοποίηση επί πληρωμή μετά την κυκλοφορία στα τέλη Μαΐου σε 100+ αγορές», είπε ο Anmuth στους πελάτες σε σημείωμα της Τετάρτης.

Οι μετοχές του Netflix σημείωσαν άνοδο 3% στις προκαταρκτικές συναλλαγές της Τετάρτης.

Διαβάστε περισσότερα