Αυτόπτης μάρτυρας κατέγραψε τη στιγμή που ένα επιβατικό τρένο έπεσε πάνω σε φορτηγό με αυτοκίνητα στη νότια Φλόριντα των ΗΠΑ, όταν το μεγάλο όχημα «κόλλησε» στις γραμμές εν μέσω καταιγίδας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο οδηγός του φορτηγού έχει ανοίξει τα αλαρμ καθώς το όχημα κόλλησε στις ράγες του τρένου λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Τετάρτης.

Σημειώνεται ότι από τα συνολικά οχτώ αυτοκίνητα που μετέφερε το φορτηγό, τα έξι καταστράφηκαν, με ένα εξ αυτών να μπαίνει κάτω από το τρένο.

Ωστόσο, παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα που κατέγραψε τη στιγμή της σύγκρουσης «ο οδηγός προσπάθησε να προχωρήσει αλλά είδα τις ρόδες του να σπινιάρουν και το φορτηγό να μην κουνιέται».

«Τότε είδα στον καθρέφτη μου ότι ερχόταν το τρένο που κινείτο με μεγάλη ταχύτητα και χτυπούσε τις κόρνες αλλά το φορτηγό δεν μπορούσε να μετακινηθεί μέχρι που τέλικα έγινε η σύγκρουση και το όχημα κόπηκε στα δύο» πρόσθεσε ο ίδιος.

Λόγω της σύγκρουσης τα δρομολόγια των τρένων στο τμήμα ανάμεσα στο Φορτ Λόντερντεϊλ και το Μαϊάμι διεκόπησαν για περίπου 12 ώρες.

Διαβάστε περισσότερα