Η SP Automotive ξαναχτυπά, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία όπου πρωταγωνιστεί το πολυαναμενόμενο Chaos των 3.000 ίππων.

Σαν επτασφράγιστο μυστικό φυλάσσει ο Σπύρος Πανόπουλος το πολυαναμενόμενο Chaos, το ελληνικό ultra-car των 3.000 ίππων που όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, θα προκαλεί… σεισμό στο πέρασμά του.

Πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο, ο ιδρυτής της SP Automotive επανήλθε δυναμικά, δημοσιεύοντας στο Instagram μια φωτογραφία του πανίσχυρου τετράτροχου μοντέλου που αναμένεται από πολλούς ως ο Μεσσίας που θα ανασύρει τη χώρα μας από την αφάνεια, αναδεικνύοντας τις προοπτικές της ώστε να διαδραματίσει σημαίνοντα ρόλο στα αυτοκινητικά τεκταινόμενα.

Το διαφανές πλαστικό που σκεπάζει το μοντέλο αδυνατεί να κρύψει τις εντυπωσιακές -τουλάχιστον οπτικά- αναλογίες του μήκους 5.053 χλστ. ultracar το οποίο, κρίνοντας από τις εξαγγελίες του ίδιου του Σπύρου Πανόπουλου, θα έπρεπε να έχει αποκαλυφθεί εδώ και αρκετούς μήνες, παρουσία μάλιστα του πρωθυπουργού της χώρας, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μέχρι σήμερα, ωστόσο, οι ένθερμοι υποστηρικτές του ελληνικού τετράτροχου πρότζεκτ δεν έχουν συστηθεί μαζί του, και έχουν περιοριστεί σε κάποιες ψηφιακές και εικόνες και μια σειρά από εξαρτήματα και περιφερειακά, τα περισσότερα εκ των έχουν δημιουργηθεί μέσω τρισδιάστατης εκτύπωσης και θα βρουν τον δρόμο τους στο Chaos.

Υπενθυμίζεται ότι στόχος της SP Automotive είναι να παρουσιαστεί σε δύο εκδόσεις, την Earth Vision των 2.077 ίππων και 1.389 Nm, και την κορυφαία Zero Gravity που αποδίδει 3.107 ίππους και 1.984 Nm με κόφτη που κυμαίνεται από τις 11.800 έως τις 12.200 σ.α.λ. Η Earth Version ζυγίζει 1.388 κιλά και η Zero Gravity 1.272 κιλά, ενώ και οι δύο εκδόσεις ξεπερνούν τα 500 χλμ./ώρα τελικής ταχύτητας.

Ήρθε η μέρα της αποκάλυψης του Ελληνικού ultracar «Chaos»

Οι επιδόσεις είναι εξωφρενικές, μιας και η Earth Vision χρειάζεται μόλις 1,9 δλ. για το 0-100 χλμ./ώρα, όταν η Zero Gravity ρίχνει ακόμα πιο πολύ τους χρόνους, επιταχύνοντας στα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε 1,55 δλ.

Όπως και να έχει, η νέα φωτογραφία του Σπύρου Πανόπουλου αποτελεί άλλο ένα επεισόδιο στο πολύκροτο σίριαλ με πρωταγωνιστή το Chaos, το οποίο μένει να αποδειχθεί αν αποτελέσει το αυτοκίνητο-σημαία της χώρας μας, ή ένα ανεκπλήρωτο όνειρο.

Διαβάστε περισσότερα