Μετά τη γυμνή φωτογραφία της Χάλι Μπέρι, η ηθοποιός απασχόλησε ξανά τα social media για τον ξέφρενο χορό της με drag queen.

Πιο συγκεκριμένα, η Χάλι Μπέρι εθεάθη πρόσφατα να διασκεδάζει σε ένα drag queen brunch στο Δυτικό Χόλιγουντ και η παρουσία της στο μαγαζί, δεν πέρασε απαρατήρητη.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εμφανίστηκε στο La Boheme Drag Queen Brunch με τον σύντροφό της, Βαν Χαντ και μια φίλη της.

Χάλι Μπέρι: Την επευφημούν οι θαμώνες

Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η Χάλι Μπέρι, φαίνεται να έχει έρθει σε μεγάλο κέφι, δίνοντας το δικό της σόου, με μία drag queen. Οι δυο τους χορεύουν με μουσική να παίζει πίσω, την ίδια ώρα που οι υπόλοιποι θαμώνες τις επευφημούν.

Μία από τις υπόλοιπες performers του μαγαζιού, ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram, μία ομαδική φωτογραφία που έβγαλαν οι drag queens με τη Χάλι Μπέρι.

Όπως γράφει στη λεζάντα της δημοσίευσης, το συγκεκριμένο μαγαζί γιόρταζε τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του και το προσωπικό θέλησε να ευχαριστήσει τη Χολιγουντιανή σταρ για τη στήριξή της.

Χάλι Μπέρι: Έντονες αντιδράσεις στα social media

Και ενώ η Χάλι Μπέρι φάνηκε να ευχαριστιέται τον χορό της, οι χρήστες στο Twitter είχαν διαφορετική άποψη σχολιάζοντας μερικές από τις χορευτικές κινήσεις της ηθοποιού, η οποία δεν δίσταζε να κολλάει με φόρα το σώμα της πάνω στην παρτενέρ της.

 

Υπενθυμίζεται ότι τον γύρο του διαδικτύου έκανε τις τελευταίες ώρες η φωτογραφία με τη Χάλι Μπέρι να ποζάρει στον φακό ενώ  πίνει γυμνή, κρασί στο μπαλκόνι της.

Αν και το στιγμιότυπο έχει αποσπάσει πάνω από μισό εκατομμύριο likes  στο Instagram της, η ηθοποιός δέχτηκε και επικριτικά σχόλια.

Ένας λογαριασμός στο Twitter έγραψε για τη viral φωτογραφία: «Φανταστείτε να είστε στα 50 σας και να αναρτάτε ακόμα γυμνές [φωτογραφίες] για την προσοχή στην εμμηνόπαυση, ενώ θα έπρεπε να χαλαρώνετε με τα εγγόνια. Το να γερνάς με αξιοπρέπεια δεν είναι πια κάτι».

Η 56χρονη σταρ του Χόλιγουντ δεν άφησε αναπάντητο το παραπάνω post.

Μέσα από το προφίλ της στο Twitter αναδημοσίευσε το κακεντρεχές σχόλιο και με τη σειρά της, συνόδευσε την ανάρτηση, γράφοντας: «Το ξέρατε παιδιά ότι η καρδιά μιας γαρίδας βρίσκεται στο κεφάλι της;».

Η ίδια φαίνεται πως διέγραψε την ανάρτησή της, αφού δεν εμφανίζεται πια στο Twitter.

Διαβάστε ακόμη: