Η Χέιλι Μιλκς το 2019 δώρισε το ένα  απ’ τα νεφρά της σε έναν βαριά ασθενή άνδρα τον όποιο δεν ήξερε και κατέληξε αρραβωνιασμένη με τον αδελφό του τον οποίο γνώρισε στο νοσοκομείο. Όλα άρχισαν για την Μιλκς -η οποία εκείνη την περίοδο βρισκόταν στη μέση ενός οδυνηρού διαζυγίου- όταν σέρφαρε στο διαδίκτυο και έπεσε στην ανάρτηση μια απελπισμένης γυναίκας, της οποίας ο αρραβωνιαστικός της ήταν ετοιμοθάνατος.

«Έχω βαρεθεί», ξεκινούσε η ανάρτησή της για να συνεχίσει: «Ο Ντέιβιντ είναι ο αρραβωνιαστικός μου. Έκανε μεταμόσχευση νεφρού και παγκρέατος το 2012 λόγω βλάβης που του προκάλεσε ο διαβήτης τύπου 1. Ωστόσο, πριν από τρία χρόνια, ο οργανισμός του άρχισε να απορρίπτει το νέο του νεφρό. Από τότε, κάνει αιμοκάθαρση τρεις ημέρες την εβδομάδα, κάθε φορά νιώθοντας πιο αδύναμος και πιο άρρωστος… Αν κανείς είναι πρόθυμος να γίνει ζωντανός δότης, παρακαλώ στείλτε μου μήνυμα».

Αμέσως επικοινώνησε με τον Ντέιβιντ Μοντότο και τη σύζυγό του Μελίσα για να τους ενημερώσει πως ήταν πρόθυμη να βοηθήσει. Η διαδικασία που απαιτήθηκε για τη δωρεά νεφρού, της φάνηκε «παιχνιδάκι» σε σύγκριση με τις τέσσερις γέννες που είχε κάνει. Μετά την επέμβαση, συγγενείς του Ντέιβιντ έμπαιναν στο δωμάτιο της Μιλκς για να της εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους.

Ο Γουίλιαμ Μοντόνο, αδερφός του λήπτη, ήταν το τελευταίο άτομο που μπήκε μέσα και προσφέρθηκε να τη βοηθήσει. Οι δυο τους άρχισαν να μιλάνε και μέρα με τη μέρα ερχόντουσαν όλο και πιο κοντά.
Η Μιλκς και ο Μοντόνο από τότε είναι ζευγάρι και αχώριστοι. Και οι δύο χωρισμένοι και έχουν συνολικά επτά παιδιά. Έχουν αρραβωνιαστεί και σχεδιάζουν να παντρευτούν το καλοκαίρι.Διαβάστε ακόμη: