Γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια από κάποιους κύκλους της αγοράς (με την ευρεία έννοια), να εμφανιστεί ο Στέλιος Παπαδόπουλος, πρώην επικεφαλής του ΟΔΔΗΧ και νυν στέλεχος της JP Morgan ως δήθεν ενοχλημένος με τον Χάρη Ηλιάδη και την Goldman Sachs, επειδή αφενός παίρνουν τις κρατικές δουλειές από την κυβέρνηση, αφετέρου κάνουν επιλεκτικές διαρροές στον Τύπο των αυξήσεων κεφαλαίου που θα διενεργηθούν!

Η αλήθεια βεβαίως είναι πως ο Στέλιος Παπαδόπουλος αποτελεί στέλεχος υψηλού επιπέδου και προσωπικότητα πρώτης γραμμής, ο οποίος ποτέ δεν θα έμπαινε σε τέτοιου τύπου αντιπαράθεση ούτε με τον Χάρη Ηλιάδη, ούτε με την Goldman Sachs, , ούτε φυσικά με την κυβέρνηση αμφισβητώντας ή ασκώντας κριτική στις επιλογές της.

Πολύ δε περισσότερο με τον Τύπο, έντυπο ή ηλεκτρονικό, που αποκάλυψε αυξήσεις κεφαλαίου ή άλλες επιχειρηματικές δράσεις!

Γνωρίζοντας μάλιστα ο πρώην διαχειριστής επί σειρά ετών του Δημοσίου χρέους, ότι απολαμβάνει εκτίμησης για τις ικανότητες του από τον πρωθυπουργό και ότι το όνομα του είχε μπει σε ανύποπτη χρονική στιγμή στο τραπέζι για κεντρικό κυβερνητικό ρόλο!

Είναι επομένως σαφές ότι η αναφορά του ονόματος του, το οποίο σκοπίμως και με δόλο κάποιοι χρησιμοποιούν και η προσπάθεια εμπλοκής του σε δήθεν δυσαρέσκεια ή εκνευρισμό απέναντι στην κυβέρνηση και στελέχη της διεθνούς αγοράς, εμπεριέχουν άλλου τύπου σκοπιμότητες και εξυπηρετούν προσωπικά παιχνίδια…