Νέο… μίνι ατύχημα για τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, κατά την ολοκλήρωση της τριήμερης περιοδείας στην Ευρώπη, που περιελάβανε μυστική επίσκεψη στην Ουκρανία και μία μετέπειτα στάση στην Πολωνία. Αυτήν τη φορά, ο 80άχρονος γλίστρησε από τα σκαλιά του αεροπλάνου.

Χθες (21/02), η συνεργάτιδα του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς αποβιβαζόταν από το Air Force One, έχασε την ισορροπία της, με συνέπεια να σωριαστεί στο έδαφος. Το σκηνικό επαναλήφθηκε, αλλά λίγο διαφορετικά, με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Τζο Μπάιντεν, ο οποίος ανέβαινε τα σκαλιά για να επιβιβασθεί στο αεροπλάνο και λίγο προτού φθάσει την πόρτα της εισόδου, σκόνταψε.

Δεν είχε κανέναν δίπλα του, όμως δεν χρειάσθηκε, αφού σχεδόν αμέσως σηκώθηκε και κινήθηκε γρήγορα στο εσωτερικό του αεροπλάνου. Υπενθυμίζεται ότι το ταξίδι για τον 80άχρονο Πρόεδρο εμπεριείχε μυστική πτήση, βράδυ αϋπνίας και δρομολόγιο δέκα ωρών στα σύνορα Πολωνίας και Ουκρανίας, με τρένο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αμερικανός Πρόεδρος σκοντάφτει στα σκαλιά του Air Force One. Η πρώτη του πτώση ήταν μόλις δύο μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ενώ, τον περασμένο Ιούνιο είχε πέσει από το ποδήλατό του.

Διαβάστε ακόμη: