Ο Ιάκωβος Μυλωνάς μίλησε στο «Πρωινό Σου Σου» εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη για την αναβολή της δίκης στην υπόθεσή του και δήλωσε ότι γνώριζε, πως ο κατηγορούμενος ηθοποιός, «κυνηγούσε κορίτσια πιεστικά», όπως συγκεκριμένα ανέφερε.

Ο Ιάκωβος Μυλωνάς σχολίασε: «Εγώ πιστεύω ότι λάθη θα γίνουν, αλλά πρέπει να είσαι έτοιμος να τα μαζέψεις. Άλλο είναι να κάνεις λάθη και άλλο εγκληματικές ενέργειες». Ο ηθοποιός τόνισε, ότι ήξερε «πως κυνηγούσε τα κορίτσια έντονα και πιεστικά, μου το έχουν πει κορίτσια, συνάδελφοι».

Όμως, όπως σημείωσε: «Αυτά τα τέρατα, με τους βιασμούς και τις απόπειρες βιασμών, δεν είχα ιδέα ότι συμβαίνουν, ούτε ότι αυτός εμφανιζόταν στα παρασκήνια με έξω τα γεννητικά του όργανα». Ακόμη, ο Ιάκωβος Μυλωνάς εξήγησε τι εννοεί, με την αναφορά ότι «κυνηγούσε πιεστικά τα κορίτσια» λέγοντας: «Κυνηγούσε πιεστικά, πήγαινε και χτυπούσε τα κουδούνια τους».

Σχετικά με τις γυναίκες που κατηγορούν τον Πέτρο Φιλιππίδη, τόνισε: «Η Λένα Δροσάκη και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους περνάνε Γολγοθά. Η αναβολή της δίκης έγινε επίτηδες για να κουραστούν τα κορίτσια και να μην έχουν δύναμη να πολεμήσουν. Το όνομα του Πέτρου Φιλιππίδη δεν θα καθαρίσει, ο χώρος του θεάτρου δεν είναι φιλικά προσκείμενος».

Τέλος, ο ηθοποιός πιστεύει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης πρέπει να είναι μείνει μακριά από το θέατρο και ότι είναι δειλός για να επαναλάβει τις φερόμενες κακοποιητικές συμπεριφορές του, σε θύμα εκτός χώρου.

«Είναι δειλός, δεν θα το κάνει έξω. Θα χρησιμοποιήσει την εξουσία του για να το κάνει πάλι. Θα εκδικηθεί όλους αυτούς είπαν άσχημα λόγια για αυτόν» εξήγησε.

Γιάννης Πουλόπουλος: Έλεγαν ότι είμαι «πλυντήριο» του Φιλιππίδη και του Λιγνάδη

Διαβάστε ακόμη