Ο Γιάννης Πουλόπουλος  προχώρησε σε μια αποκάλυψη σε σχέση με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, στο πλατό της εκπομπής βρέθηκε ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την πρώτη δημόσια εμφάνισή του.

Ο δημοσιογράφος, όμως, σε ένα σημείο οργίστηκε και αποκάλυψε ότι λόγω του γεγονότος ότι έχουν παρουσιάσει και την πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη στην εκπομπή, έχει αντιμετωπίσει σκληρή κριτική και αρνητικά μηνύματα.

Συγκεκριμένα, είπε φανέρα φορτισμένος: «Με όλον τον σεβασμό κ. Δημητρακόπουλε σας παρακαλώ. Επειδή εγώ – και το λέω πρώτη φορά στην τηλεόραση – έχω δεχτεί μηνύματα που με έλεγαν το “πλυντήριο” του Φιλιππίδη και του Λιγνάδη επειδή φιλοξενούσαμε και την άλλη πλευρά σε αντίθεση με άλλες εκπομπές και το έχουμε συζητήσει κ. Δημητρακόπουλε. Σας τιμά πάρα πολύ ότι σας φιλοξενούσαμε στην εκπομπή και είχαμε και την άλλη πλευρά, όπως γνωρίζετε ότι ο δικηγόρος πριν από εσάς δεν επέτρεπε στον κ. Φιλιππίδη να μιλήσει και να πει τη δική του γνώμη, ενώ η εκπομπή μας συνέχεια τον έπαιρνε τηλέφωνο για να έχουμε και την άλλη πλευρά. Μόνο εσάς φιλοξενήσαμε γιατί τελικά εσάς επέλεξε να τον εκπροσωπήσετε».

Και συνέχισε: «Θέλω σε ό,τι αφορά την εκπομπή να πείτε τι ακριβώς έχει συμβεί. Δεν με ενδιαφέρει τι έχει γίνει στις άλλες εκπομπές, αλλά επειδή εγώ είχα προπηλακιστεί και το λέω ειλικρινά και έχω ακούσει και για την περίπτωση του Λιγνάδη και του Φιλιππίδη ότι είμαι το “πλυντήριο”. Εγώ προσωπικά και διαχωρίζω τους υπόλοιπους, δεν δέχομαι κανένα παράπονο. Το λέω με δικό μου παράπονο κ. Δημητρακόπουλε».

Ο πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου αποκάλεσε διαστροφικό τον Γιάννη Πουλόπουλο

Τάκης Παπαματθαίου: Τρέχοντας θα πήγαινα να παίξω με τον Φιλιππίδη, αν αθωωθεί

Διαβάστε ακόμη: