Για τον Πέτρο Φιλιππίδη, μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Τάκης Παπαματθαίου στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση είπε: «Για να επιστρέψει ο Πέτρος Φιλιππίδης θα πρέπει να έχει αθωωθεί. Εάν αθωωθεί, τρέχοντας θα πήγαινα να παίξω μαζί του. Εάν αθωώθηκε, τι πάει να πει καταδικάστηκε από τον κόσμο; Δεν θα πάει να τον δει ο κόσμος;».

Σε άλλο σημείο, ο ηθοποιός τόνισε: «Σαν πατέρας θα μπορούσα και καλύτερα να πράξω, ίσως να έβλεπα τον γιο μου πιο συχνά. Η πρώην σύζυγός μου ήταν εξαιρετικός άνθρωπος, με ήθος», ενώ για τη σχέση του με το χρήμα σχολίασε ότι: «Δεν το αγάπησα ποτέ το χρήμα, ήμουν τρυπιοχέρης. Ήμουν τυχερός, αν και είμαι σπάταλος».

Ακόμη, ο Τάκης Παπαματθαίου ανέφερε στην συνέχεια: «Κάποτε η Επίδαυρος ήταν ιερός χώρος, ήταν άβατο. Τώρα αλλοιώθηκε, φτιασιδώθηκε. Ρώτησαν μια φορά τον Τσαρούχη τι έχει να πει για τους νέους σκηνογράφους και είπε πως “το κοίλον της Επιδαύρου δεν είναι πίτσα ο καθένας να βάζει ένα κομματάκι”. Νομίζω ζούμε μία παρακμιακή εποχή».

Τάσος Χαλκιάς: «Όσα χρήματα έβγαλα στη δουλειά, τα έδωσα πάλι στη δουλειά, γι’ αυτό και δεν έχω λεφτά»

Διαβάστε ακόμη: