Ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τα χρήματα που κέρδισε από το θέατρο, αλλά και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Δεν κάνω διάφορες δουλειές για να τα οικονομήσω, δεν παίρνω πολλά χρήματα. Δεν ήμουν κοιλιόδουλος με τα χρήματα ποτέ. Όσα χρήματα έβγαλα στη δουλειά, τα έδωσα πάλι στη δουλειά, γι’ αυτό και δεν έχω λεφτά. Σαν παραγωγός έχω χάσει πολλά λεφτά» είπε στην αρχή της συνέντευξης.

Συνέχισε, λέγοντας: «Μία φορά κέρδισα χρήματα από μία περιοδεία. Πλήρωσα τα χρέη μου και τους συνάδελφους μου. Αυτό με έκανε να γαληνεύσω. Ακόμα κι αν έχω μείνει απλήρωτος από δουλειές, ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό να αφήσω απλήρωτο συνάδελφό μου».

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο Τάσος Χαλκιάς ανέφερε: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας άνθρωπος αυταρχικός, μπορεί να φτάσει σε ακραίες καταστάσεις μέσα στη δουλειά και για τη δουλειά, αλλά να φτάσει σε σημείο παράβασης εγκληματικού χαρακτήρα, όχι, δεν τον έχω ικανό. Υπάρχουν αποφάσεις που δικαίωσαν τον Πέτρο Φιλιππίδη για τις περιπτώσεις των βιασμών. Από εκεί και πέρα ό,τι πει η δικαιοσύνη. Θα συνεργαζόμουν και πάλι με τον Πέτρο Φιλιππίδη αν αθωωνόταν, δεν έχω λόγο να τον αποκλείσω».

Κλείνοντας, ο Τάσος Χαλκιάς τόνισε πως: «Ο κόσμος με έμαθε από το Χάι Ροκ και το Λαβ Σόρρυ. Μακάρι να είχα γίνει γνωστός από το ρόλο μου στη Μαντάμ Σου Σου. Θα έκανα και πάλι τον Σάκη τον υδραυλικό, εγώ είμαι υπέρ των λαϊκών ηρώων».

Τάσος Χαλκιάς για MeToo: Δικαίως διαμαρτύρεται ο Παύλος Χαϊκάλης

Διαβάστε ακόμη: