Λίγο καιρό ύστερα από τη συνέντευξη του Παύλου Χαϊκάλη για την απομάκρυνσή του από την υποκριτική, ο Τάσος Χαλκιάς έκανε το σχόλιό του στην εκπομπή «Happy Day» για τον παλιό συνάδελφό του.

Αρχικά » τόνισε: «Στο χώρο μας τα τελευταία πέντε χρόνια έγιναν διάφορα πράγματα. Κάποια ήταν δίκαια και άλλα υπερβολές. Όσοι ηθοποιοί δεν έφτασαν στα δικαστήρια, λανθασμένα διώχθηκαν από τον κόσμο. Κάποιοι είχαν την τεχνική να επανέλθουν αλώβητοι, ενώ άλλοι, όπως ο Παύλος Χαϊκάλης, όχι. Δικαίως διαμαρτύρεται ο Παύλος, αλλά και εκείνος δεν διαχειρίστηκε σωστά την κατάσταση. Στη διαχείριση είναι τα περισσότερα σφάλματα».

Ακόμη, ανέφερε: «Ο Γιώργος Κιμούλης έχει επιστρέψει θριαμβευτικά στο θέατρο».

Όσα είχε αναφέρει  ο Παύλος Χαϊκάλης

Σε μια συνέντευξη στο «Δύο στη Μία», ο ηθοποιός είχε μιλήσε για την «ανθρωποφαγία» προς το πρόσωπό του, τη στάση του απέναντι στην υπόθεση Φιλιππίδη, με τον οποίο και έχει κρατήσει επαφές, αλλά και την αστρολογία.

Για το αν του λείπει η Αθήνα, ο Παύλος Χαϊκάλης απάντησε: «Ούτε κατά διάνοια, δεν το φανταζόμουν ότι θα έρθει μια θεία φώτιση να μου πει “ξέρεις κάτι; Σήκω και φύγε γιατί αυτός ο χώρος δεν σου πάει. Αυτή την ανθρωποφαγία, αυτό το ότι ξαφνικά λέμε πράγματα χωρίς να ξέρουμε ο ένας για τον άλλο… προέχει να είμαι άνθρωπος και όχι ηθοποιός».

«Δεν μπορώ να συζητάω πια για αστρολογία, γιατί δεν μπορώ να συζητάω για κάτι, το οποίο ο άλλος δεν το γνωρίζει» ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Συνεχίζοντας, ο ίδιος επανήλθε στον λόγο που έχει απογοητευτεί από τη στάση πολλών ανθρώπων, που στάθηκαν απέναντί του τα τελευταία χρόνια, μεταξύ άλλων και για την απόφασή του να μιλάει με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«”Ο Χαϊκάλης λέει “καλημέρα, θα τον τσακίσουμε γιατί έχει συννεφιά”. Έχουν φαγωθεί τώρα αν μιλάω με τον Φιλιππίδη. Να μην τον πάρω τηλέφωνο σε μια δύσκολη στιγμή τηλέφωνο και αντ’ αυτού να του δώσω μια κλωτσιά και να τον πάω ακόμα παρακάτω; Σιχάθηκα, είδα ανθρώπους να μιλάνε που δεν έχουν κανένα λόγο να μιλήσουν» είπε σχετικά με αυτό.

«Σήμερα το κέρδος μου από την πολιτική, είναι ότι κανένας δεν μπορεί να με κοροϊδέψει» τόνισε τέλος, ο Παύλος Χαϊκάλης.

Δείτε το απόσπασμα

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Δύο στις 10 (@dyostis10_ert)

Τάσος Χαλκιάς: «Είχαμε μια σχέση μίσους, με έδερνε»

Παύλος Χαϊκάλης: Έχουμε επαφές με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά δεν νομίζω να συναντηθούμε

Διαβάστε ακόμη: