Όλα αυτά που βλέπετε σε κατασκοπευτικές σειρές στη μικρή οθόνη, όπως το περίφημο Homeland στο Netflix, να ξέρετε φίλες και φίλοι αναγνώστες ότι όχι μόνο δεν απέχουν από την πραγματικότητα, ούτε αποτελούν αποκυήματα φαντασίας, αλλά είναι βασισμένα σε πραγματικά στοιχεία, ειδικά σε ότι αφορά τη δράση του FBI και της CIA σε σχέση με την στρατολόγηση (Recruitment) διπλών και τριπλών κατασκόπων!

Υπό αυτή την έννοια, υποθέτω ότι, δεν θα πρέπει να σας προκαλεί καμία εντύπωση πως και γιατί οι Αμερικανοί για τη μεταφορά του πετρελαίου στο Ντάλας του Τέξας, από το ρωσικό πλοίο Lana που κατασχέθηκε στην Κάρυστο της Εύβοιας, επέλεξαν έναν στενό φίλο – άνθρωπο των Ρώσων, ο οποίος μάλιστα είχε σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου αναλάβει τη δημιουργία στην Ελλάδα ενός φιλορωσικού δικτύου τηλεοπτικών σταθμών προκειμένου να διαχέεται η ρωσική προπαγάνδα ενόψει της εισβολής στην Ουκρανία που επί χρόνια προετοιμαζόταν, από την εποχή της προσάρτησης της Κριμαίας το 2014!

Επειδή είμαι σε θέση να γνωρίζω πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις (και αλίμονο σε κάτι κερατάδες, σαχλαμάρες και τσατσόνια που τα αρπάζουν σε μόνιμη βάση, του Τύπου και της πιάτσας που θα τολμήσουν να με αμφισβητήσουν) σας πληροφορώ ότι η προκειμένη περίπτωση αφορά υπόθεση Recruitment από τις Αμερικανικές Αρχές, οι οποίες στο πλαίσιο της χαρακτηριστικής τους διαδικασίας «στρατολόγησαν» τον φιλορώσο εφοπλιστή, αφού προηγουμένως με συγκεκριμένα και προφανή ανταλλάγματα τον εξαίρεσαν από τις διεθνείς κυρώσεις προς τους πάσης φύσης επιχειρηματίες που χρησιμοποιούσαν για να κάνουν τη δουλειά τους και να παίρνουν την προπαγάνδα τους οι Ρώσοι!

Ο συγκεκριμένος «εφοπλιστής», με βίο και πολιτεία για να γράφεις μέρες, υπηρέτησε τα φιλορωσικά σχέδια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και σε μόνιμη βάση νταραβεριζόταν με έναν κολλητό του καταδικασθέντος βιαστή – παιδόφιλου Λιγνάδη και έναν δημοσιογράφο που από συστημικός κατέληξε εξαπτέρυγο του περιβάλλοντος Τσίπρα!

Δεν χρειάζεται να σας γράψω σε τι εκτίμηση τον έχει η παντοδύναμη οικογένεια Βαρδινογιάννη!

Καταλαβαίνετε… Ούτε ότι προ ετών είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του σε ευρωπαϊκή χώρα για απάτες! Ούτε ότι είχε ανοίξει παρτίδες με τους Ιρανούς για μεταφορά πετρελαίου!

Βλέπετε ωστόσο, ότι τόσο η CIA όσο και το FBI τέτοιες τύπους «στρατολογούν» για να εξυπηρετήσουν τα σχέδια τους, που τους μετατρέπουν σε διπλούς και τριπλούς πράκτορες…